Dr.Chen Ferro-komplex, vas kapszula

Dr.Chen Ferro-komplex, vas kapszula

Raktáron

Az egészséges vérképzéshez. .

1 835 Ft
egységár: 61,18 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999883802793
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:30 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Ferro-komplex, vas kapszula Részletes leírás

Ferro-komplex kapszula - 30db
étrend-kiegészítő

Szerves vasat, rezet, vitaminokat, natúr vastartalmú gombát és gyógynövényt tartalmazó készítmény a vérképzés számára szükséges hatóanyagokkal.
Szervezetünk egyik legfontosabb eleme a vérképzésben a vas. A természetes vasat az emberi szervezet könnyebben hasznosítja. A megfelelő vasbevitel szükséges az oxigén szervezeten belüli szállításához. Bizonyos állapotok, a várandósság és szoptatás időszaka esetén a szervezet vasszükséglete megnövekedhet.
A vas, a B12-vitamin és a folsav részt vesz a normál vörösvérsejt-képzésben, így a vérképzésben.
A réz részt vesz a szervezet vasszállításában.
A C-vitamin fokozza a táplálékkal bevitt vas felszívódását. Számos természetes vasat tartalmazó gomba és gyógynövény, mint például a fafülgomba és a jujubagyümölcs használata régóta ismert a hagyományos orvoslásban a vérképzés támogatására.

A készítmény holisztikus szemlélet alapján került összeállításra.

Ajánlott adagolás: naponta 2 × 1 kapszula bevétele javasolt.

Összetevők: fafül gomba kivonat, jujuba gyümölcs őrlemény, zselatin, vas-fumarát, C-vitamin (aszkorbinsav), réz-szulfát, folsav, B12-vitamin (cianokobalamin).

Aktív anyagok napi 2 kapszulára: C-vitamin: 80 mg (NRV 100%), folsav: 400µg (NRV 200%), B12-vitamin: 5 µg (NRV 200%), vas: 28,02 mg (NRV 200%), réz: 2,4 mg (NRV 240%). NRV= napi beviteli referenciaérték felnőttek számára

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

 

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2020. 01. 24.

  Most vettem először a fiamnak Dr Chen termékeket előnybe részesítem

B.Marcsi2019. 07. 19.

  Nekem ez az első vastabletta ami jó. Örülök, hogy megtaláltam.

Anonim Felhasználó2019. 07. 16.

  jó

Alexa Kiss2019. 02. 13.

  szuper, ár érték arányban remek.

Anonim Felhasználó2018. 10. 27.

  Én folyamatosan szedem mert vashiányos voltam

Anonim Felhasználó2018. 10. 25.

  gyorsan beépül a szervezetbe hatékony nincs kellemetlen mellékhatás/szorulás/

Kiss Alexa2018. 10. 05.

  Vadhianyosoknak szuper.

K.Réka2018. 08. 01.

  Kiváló ár/érték arány. Kiváló és garantált minőségű egyedülálló komplex készítmény 7 féle hatóanyaggal.Korábban már szedtem ezt a készítményt,most már a pozitív tapasztalat miatt tudatosan vettem meg a terméket.A vas készítményeket (is) ajánlott 3 havi adagban beszedni. Ezenfelül pedig részemről elismerésem Dr.Chen Zhen munkásságának itt Magyarországon és Budapesti gyártóüzemének,ahol minden terméke készül.

  Nincs

Még több mutatása