Fogarasi Ganoderma Shii-Take kapszula

Fogarasi Ganoderma Shii-Take kapszula

Raktáron

Kevés figyelmet kapnak mostanában a gombák csodálatos egészségvédő hatásai. A Semmelweis orvosi Egyetem kutatói két gombafaj, a shii take és pecsétviaszgomba (ganoderma) kedvező hatásait összegezve arra a következtetésre jutottak, hogy sokféleképpen segítenek bennünket egészségünk megőrzésében és a hosszú életben:- védenek a rák több fajtája ellen- erősítik az immunrendszert, riadóztatják és harcba küldik a vírusokat és baktériumokat elpusztító immunsejteket.

6 883 Ft
egységár: 76,48 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999885235049
Márka:Fogarasi
Kiszerelés:90 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Fogarasi Ganoderma Shii-Take kapszula Részletes leírás


Kevés figyelmet kapnak mostanában a gombák csodálatos egészségvédő hatásai. A Semmelweis orvosi Egyetem kutatói két gombafaj, a shii take és pecsétviaszgomba (ganoderma) kedvező hatásait összegezve arra a következtetésre jutottak, hogy sokféleképpen segítenek bennünket egészségünk megőrzésében és a hosszú életben:


- védenek a rák több fajtája ellen
- erősítik az immunrendszert, riadóztatják és harcba küldik a vírusokat és baktériumokat elpusztító immunsejteket.
- gazdag természetes forrása ásványi- és nyomelemeknek, vitaminoknak: kálium, kálcium, cink, vas, D vitamin.
- erős gyulladásgátlók, ezáltal nem cask a helytelen életmód miatti belső gyulladásokat csökkentik, de enyhítik a reuma és porckopás tüneteit is.
- segíti a szervezet regenerációját, a kötőszöveti kollagénrostok képződését.
- hatékonynak bizonyultak elhízás, hepatitisz, májzsugor, érelmeszesedés, fejfájás, migrén, szédülés, cukorbetegség, reumás fájdalmak, köszvény, vérnyomásproblémák kezelésében is.

Ne feledkezzünk meg ezekről a finom csodaszerekről, hiszen mind ételként elkészítve, mind tablettaként feldolgozva javíthatják az életminőségünket.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2020. 01. 06.

  Decemberben rendeltem négy terméket a jobb ár érdekében, erre 2020 januári szívidővel kaptam meg!!!!! Próbáltam felvenni veleük a kapcsokatott de lehetetlen. Telefont nem veszik fel, emailre nem válaszolnak, postai csomag "nem kereste" felirattal vissza jött! Nem ajálom senkinek velük a kapcsolatot!!!!!!

Anonim Felhasználó2019. 11. 23.

  még idő kérdése, hogy hatását értékelni lehessen

Anonim Felhasználó2019. 07. 05.

  Nagyon jó termék , ajálom másnak is.

Anonim Felhasználó2015. 09. 10.

  Utazáshoz kiváló, mert ha nem lehet teát főzni, akkor is bevehető.