Fogarasi szárított shii-take gomba 10 g

Fogarasi szárított shii-take gomba 10 g

Raktáron

A Fogarasi család több mint 15 éve foglalkozik shii-take gomba termesztésével családi gazdaságának keretén belül. Vegyszerektől és hozzáadott adalékanyagoktól mentesen, ellenőrzött körülmények között terem a shii-take gomba, melyből termesztés után szárítással kerül kivonásra a nedvességtartalom, megőrizve ezzel a friss gombában lévő összes hatóanyagot.

629 Ft
egységár: 62,94 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999885235032
Márka:Fogarasi
Kiszerelés:10 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Fogarasi szárított shii-take gomba 10 g Részletes leírás

A Fogarasi család több mint 15 éve foglalkozik shii-take gomba termesztésével családi gazdaságának keretén belül. Vegyszerektől és hozzáadott adalékanyagoktól mentesen, ellenőrzött körülmények között terem a shii-take gomba, melyből termesztés után szárítással kerül kivonásra a nedvességtartalom, megőrizve ezzel a friss gombában lévő összes hatóanyagot. A szárítmányból készült őrlemény por alakban kerül csomagolásra, ezzel elősegítve, hogy a fogyasztók a hét bármely napján hozzájussanak a friss shii-take gombában lévő összes hatóanyaghoz.A javasolt napi adagolás 3x1 mokkáskanál gombaőrlemény (napi 3-5g), amely natúr joghurthoz, kefirhez, bármilyen már elkészült ételhez (pörkölt, leves, stb.) adagolva fogyasztható. Fontos, hogy a gombaőrlemény hevítésre már ne kerüljön, ezzel megőrizhetők a friss gombában lévő hatóanyagok.A shii-take őrlemény fogyasztásával párhuzamosan javasolt napi 500 mg C-vitamin elfogyasztása annak érdekében, hogy a gombában lévő hatóanyagok maximális mértékben kifejthessék jótékony hatásukat.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.