Fosfovit Keksz Gyerekeknek

Fosfovit Keksz Gyerekeknek

Raktáron

A Fosfovit Keksz gyerekeknek válogatott alapanyagokból készül.  4 hónapos kor felett ajánlott. Tojás és tejmentes. .

1 597 Ft
egységár: 4,44 Ft / g
Kosárba
EAN kód:8008533540040
Márka:Fosfovit
Kiszerelés:360 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Fosfovit Keksz Gyerekeknek Részletes leírás

Különleges gyártási eljárás során a liszt keményítő tartalmának legnagyobb részét átalakítják oldható dextrinekké, cukorrá, hogy minél jobban megfeleljen a kisgyermekek emésztőképességének és kielégítse állandóan növekvő kalória szükségletüket. Mindezeken túl megfelelő vitamin- és ásványi anyag kombinációt biztosítanak.

Tápanyag-összetételüknek és emészthetőségüknek köszönhetően +4 hónapos kor felett ajánlottak kisgyermekeknek - a gyermek orvosának tanácsától függően.
Ízletes és étvágygerjesztő, ezen túl használható tejmentes vagy különféle más diéták részeként a gyermek elválasztását követően, megtanítja a gyermeket a helyes rágásra. Fogainak kibújásáig a kekszet gyümölcslébe, teába áztatva adhatja gyermekének.

Glutént tartalmaz

Összetevők: búzaliszt, cukor, növényi olaj, maláta kivonat, térfogatnövelő szer (ammónium bikarbonát, nátrium bikarbonát), ásványi anyagok (kalcium, foszfor, vas, nátrium), só, vitaminok (A, D, B1, B2, B6, PP), aromák.


Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Energia- és tápérték 100g termékben:
Energia 1728 / 409 kJ/kcal
Zsír 7,5 g
amelyből telített zsírsavak: 3,6g
Szénhidrát 77,5g amelyből cukrok 23,2g
Rost Fehérje 7,8g
Nátrium    0,15g
Laktózmentes
Tejmentes
Tojásmentes

Fosfovit Keksz Gyerekeknek Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:10
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Fosfovit Keksz Gyerekeknek Összetevők

búzaliszt, cukor, növényi olaj, malátakivonat, térfogatnövelő szer (ammónium bikarbonát, nátrium bikarbonát), ásványi anyagok (kalcium, foszfor, vas), aromák, vitaminok (A, D, B1, B2, B6, PP)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 07. 29.

  Tojás és tej mentes

  Hátrány,hogy hozzáadott cukrot tartalmaz