AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Gralma Gránátalma kapszula

Márka: Gralma
3-6 munkanap múlva Önnél
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 60 db
Ezt a terméket legutóbb 13 napja vették meg.
5997367701020
Aktuális ár:
3 370 Ft
Egységár:
56,17 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
A gránátalmát (Punica granatum) Ázsiában és a Közel-Keleten évezredeken át nagy becsben tartották spirituális és egészségügyi szempontból egyaránt.  A modern tudomány csak napjainkban fedezi fel ezt az elsőrendű antioxidánst, amely egyre nagyobb népszerűséget ér el a szívbetegségek és a rák megelőzésében és gyógyításában.

Az antioxidáns ekvivalenciát mérő Trolox teszt szerint a gránátalma-lének háromszor akkora az antioxidáns hatása, mint a vörösbornak vagy a zöld teának.  A gránátalma flavonoidjairól pedig bizonyitották, hogy csökkentik a tumor környékén történő érképzést (angiogenezist), így daganatellenes hatást fejtenek ki.
Tudnivalók
​Hatóanyagok kapszulánként:
Ellagsav: (polifenol) 200 mg
Lecitin: 560 mg
Proantocianidin (polifenol): 48 mg
C-vitamin: 60 mg - *RDA 100%-a
Rezveratrol: 2.5 mg
Folsav: 400 ug - *RDA 200%-a *RDA = Felnőttek számára ajánlott napi bevitel.
Összetevők
gránátalma kivonat (250 mg),szója lecitin (560 mg),szőlőmag kivonat (50 mg),C-vitamin (60 mg),folsav (200 ug) a napi maximálisan ajánlott dózisban (2 kapszulában).

Figyelmeztetés
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
Bemutató videó