Gralma Gránátalma kapszula

Nincs raktáron

A gránátalmát (Punica granatum) Ázsiában és a Közel-Keleten évezredeken át nagy becsben tartották spirituális és egészségügyi szempontból egyaránt. A modern tudomány csak napjainkban fedezi fel ezt az elsőrendű antioxidánst, amely egyre nagyobb népszerűséget ér el a szívbetegségek és a rák megelőzésében és gyógyításában.

Kosárba
EAN kód:5997367701020
Márka:Gralma
Kiszerelés:60 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Gralma Gránátalma kapszula Részletes leírás

A gránátalmát (Punica granatum) Ázsiában és a Közel-Keleten évezredeken át nagy becsben tartották spirituális és egészségügyi szempontból egyaránt.  A modern tudomány csak napjainkban fedezi fel ezt az elsőrendű antioxidánst, amely egyre nagyobb népszerűséget ér el a szívbetegségek és a rák megelőzésében és gyógyításában.

Az antioxidáns ekvivalenciát mérő Trolox teszt szerint a gránátalma-lének háromszor akkora az antioxidáns hatása, mint a vörösbornak vagy a zöld teának.  A gránátalma flavonoidjairól pedig bizonyitották, hogy csökkentik a tumor környékén történő érképzést (angiogenezist), így daganatellenes hatást fejtenek ki.

Gralma Gránátalma kapszula Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:40
Csomagolási mértékegység:darab/karton
Youtube Kód:ZyfmW0Pb6qs

Gralma Gránátalma kapszula Összetevők

gránátalma kivonat (250 mg),szója lecitin (560 mg),szőlőmag kivonat (50 mg),C-vitamin (60 mg),folsav (200 ug) a napi maximálisan ajánlott dózisban (2 kapszulában).

Gralma Gránátalma kapszula Tudnivalók

​Hatóanyagok kapszulánként:Ellagsav: (polifenol) 200 mgLecitin: 560 mgProantocianidin (polifenol): 48 mgC-vitamin: 60 mg - *RDA 100%-aRezveratrol: 2.5 mgFolsav: 400 ug - *RDA 200%-a *RDA = Felnőttek számára ajánlott napi bev

Gralma Gránátalma kapszula Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.