Henna Plus Hajfesték 3. Sötétbarna

Raktáron

Tartós hajfesték és hajápoló egyben, az ősz szálakat is befedi. A Henna Plusz hosszan tartó, intenzív színélményt nyújt és a haj mély, csodálatos színeket kap. A napraforgómag-kivonatának köszönhetően optimálisan védi a hajszerkezetet és a színt az Uv-sugárzástól.

4 134 Ft
egységár: 4 133,71 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8710267491504
Kiszerelés:1 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Henna Plus Hajfesték 3. Sötétbarna Részletes leírás

Henna Plus Hajfesték 3. Sötétbarna

Festék és hajápoló egyben. Növényi kivonatokat tartalmaz-hennát,martilaput, fagyöngyöt, mályvát és búzacsírát-, melyek színezik és egyben ápolják is a hajat.A napraforgómag-kivonat védi a haj szerkezetét és színét a hajmosások okozta fakulástól. A hatóanyagban gazdag hajfesték használatával a haj lágy esésű és egészséges lesz. Hosszantartó szín(2-3 hónap), 100%-osan befedi az ősz hajszálakat.

A gyógynövénykivonatok ápolják és óvják a hajat a festés közben, a színtelen henna kivonat pedig gondoskodik a pompás, egészséges csillogásról.

Egyedi tulajdonságai:
- 2-3 hónapig tart
- Napraforgómag-kivonat az UV-védelemért
- Gyógynövénykivonatokkal
- Extra csillogás és fény
- 100-ban befedi az ősz hajszálakat

Tartalmaz: Henna, mertilapu, mályva, búzacsíra, napraforgómag-kivonat

A doboz tartalama: hajfesték krém (40ml), színelőhívó krém (40ml), színfixáló-kondicionáló (20ml), 1 pár kesztyű, leírás.

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 01. 21.

  Tökéletes