AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (20) 211 88 88
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Henna Plus hajfesték 7.3 Közáp aranyszőke /137/

Márka: Henna Plus
2-8 munkanap múlva Önnél
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 1 db
Ezt a terméket legutóbb 10 napja vették meg.
8710267491375
Aktuális ár:
3 930 Ft
Egységár:
3 930,00 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Manapság a hajszín megváltoztatása mindennapi jelenség. Az egyiptomi, görög és kínai kultúrkörből származó mesékben az szerepel, hogy hajszínezőként már akkor henna kivonatot használtak.
Ma már a henna kivonatot a legtöbb hennát tartalmazó hajfestékben fémsókkal, fémszármazékokkal keverik, melyek fejbőrünkön keresztül beszivárognak szervezetünkbe. A különféle színezőanyagok pedig allergiás reakciókat válthatnak ki.

Van azonban választási lehetőségünk! Nem kell, hogy a káros anyagok a hajas fejbőrön keresztül bejutva szervezetünket károsítsák! A biztonságos, természetes HennaPlus hajszínező termékekkel, most már lehetőség nyílik arra, hogy biztonságosan, gyengéden és odafigyelve színezzük hajunkat.

A HennaPlus hajfestékek garantáltan nem tartalmaznak sem P-Phenylenediamin (PPD), amely allergiás tüneteket válthat ki, sem O-Aminofenol és a P-Aminofenol, amelyek pillanatnyilag tiltott szerek. A HennaPlus hajfestékekben a hennához adott anyagok biztosítják, hogy kíméletesen és biztonságosan festhessük hajunkat.

Vélemények (1)
2019-11-27 21:07:40
Pozitívum: Nincs benne tartósító, az öblítésre használt szer nagyon szép, fényes, jó fogású hajat eredményez.

Negatívum: Sajnos a hajon túl sárgás színt értem el. A dobozon lévő színre számítottam. Még ki kell kisérleteznem a színt.