AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (20) 211 88 88
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Izlandi Zuzmó Köhögés elleni szirup

Márka: Izlandi Zuzmó
KIFUTÓ TERMÉK!
  • kiszerelés: 200 ml
Ezt a terméket jelenleg 4 vásárló nézi.
9001527043014
Aktuális ár:
3 030 Ft
Egységár:
15,15 Ft / ml
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Mi az izlandi zuzmó?

Ez a csodálatos nevű növény a zuzmók törzsébe tartozik. 4-12 cm-re nő meg, elágazásaival egy szarvasagncsra emlékeztetö növény. A hajtások 5-20 mm szélesek, levélszerűek, és többnyire görbék. A növény felül oliva vagy barnászöld színű, alsó része fehéres zöld vagy világos barna.

 
Az izlandi zuzmót késő nyáron és ősszel szedik le. A növénynek még nedvesnek kell lennie. A száraz zuzmók már elhaltak, és már nem rendelkeznek gyógyító hatóanyagokkal. Leszedik a teljes növényt, megszárítják a levegőn úgy, hogy ne érje túl sok fény, ami károsíthatná az értékes összetevőket.
Honnan származik?

Észak ereje.

A sziget zord, tiszta és egészséges klímája ad otthont az izlandi zuzmónak, melynek hatóanyagait a Klosterfrau Izlandi zuzmó családban széleskörűen használtuk fel. Ez elég ok számunkra, hogy bemutassuk Önnek az izlandi zuzmó gyógyító erejét.
Egészség – a természet legjavával
Egészség témában Izland sok rekordot tart: sehol nem nőnek az emberek nagyobbra, és csak Japánban magasabb a várható élettartam, mint Európa legnagyobb vulkáni szigetén. A férfiak várható élettartama 77, a nőké 81 év.

 

Számos ok, egy eredmény.

Ennek számos oka van: Izland nemcsak kiváló egészségügyi ellátással rendelkezik. A tiszta levegő, a tiszta, mindenhol iható víz, és a kiváló minőségű hal, amelyből az izlandiak  átlagosan több mint 90 kg-ot fogyasztanak évente, jelentős mértékben hozzájárulnak a lakosok egészségéhez.

 
Izlandi zuzmó – a zord észak szelíd ereje.
Egy  növény, amely túléli a sarkkör zord éghajlatát, csak erős lehet. Mint az izlandi zuzmó, amely a Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni szirupot és a szopogatótablettát oly hatékonnyá teszi.


Többszörösen hatékony a megfázásnál.

Az izlandi zuzmót már a 17. században használták gyógyszerként. Akkoriban, mint ma is, a 4-12 cm magasra növő zuzmót késő nyáron vagy ősszel, száraz időben szedték le , és sötét helyen, lassan szárították. Csak így maradnak meg hosszútávon az értékes összetevők. Ezek gondoskodnak arról, hogy megnyugtassák és megerősítsék a szájban és a torokban a nyálkahártyát. Ezenkívűl gyulladáscsökkentő, köptető  hatásúak, csillapítják a köhögési ingert, és serkentik az immunrendszert.

Izlandi zuzmó köhögés elleni szirup

    Irritáció okozta köhögés esetén
    alkohol- és cukormentes
    gyermekek számára is alkalmas


Az izlandi zuzmót a nyálkahártya irritációját enyhítő hatása miatt száraz köhögés kezelésére használják. A mályva a száj és a garatüreg irritált nyálkahártyájának kezelésére, és ezzel összefüggésben a száraz köhögés kezelésére alkalmas. Levelei és virága olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek enyhítik az irritációt.


Alkoholmentes. Cukormentes. Növényi eredetű.

Mestreséges színezéket és tartósítószert nem tartalmaz. Laktóz- és gluténmentes.

Alkalmazás:

A Klosterfrau Izlandi zuzmóköhögés elleni szirupot a jelen tájékoztatóban szereplő előírásoknak megfelelően alkalmazza. Bizonytalanság esetén kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

 
Felnőttek
Naponta 3-4 alkalommal 10 ml Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni szirup

Gyermekek és fiatalok 6-16 éves korig
Naponta 2 alkalommal  10 ml Klosterfrau Izlandi zuzmóköhögés elleni szirup

Gyermekek 1-6 éves korig
Naponta 1 alkalommal 10 ml Klosterfrau Izlandi zuzmó kööhögés elleni szirup

 
A készítmény 1 éves kor alatti gyermekeknél történő használatára vonatkozóan nem állnak rendelkezésre adatok. A bevétel előtt ezért mindenképpen kérje ki a kezelőorvos véleményét.


Rendszeres alkalmazás
A Klosterfrau Izlandi zuzmó köhögés elleni szirup rendszeres és szabályszerű alkalmazása a kezelés sikerének szempontjából döntő jelentőséggel bír. A kezelés tartós sikere érdekében ajánlott a készítmény használatát a köhögés csillapodását követően további 2-3 napig folytatni.

Az alkalmazás időtartama
A Klosterfrau izlandi zuzmó köhögés elleni szirup szükség esetén hosszabb ideig is alkalmazható. Amennyiben a panaszok egy hét elteltével nem csökkennek vagy tovább erősödnek, forduljon kezelőorvosához.
Összetevők
Összetevők

100 ml hatóanyagtartalma

5 g izlandi zuzmó kivonat 1:
5 g mályva kivonat 1:1
Figyelmeztetés
Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
Vélemények (1)
2018-03-06 10:19:57
Pozitívum: latvanyosan segitett,en a kutyaimon hasznaltam mert mar nem akartam gyogyszerrel kezelni oket...es mukodik....szuper szirup....orulok h ratalaltam...koszonom tiszta szivembol ;-)