Klorofill Kókuszliszt 400 g

Klorofill Kókuszliszt 400 g

Raktáron

A kókuszliszt friss kókuszhúsból készül, melyet előtte zsírtalanítottak és szárítottak, majd finomra őröltek. Állaga nagyon hasonló a búzaliszthez. Használja 15-20%-ban más lisztek helyettesítésére a hagyományos receptekhez.

870 Ft
egységár: 2,17 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999881430288
Márka:Klorofill
Kiszerelés:400 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Klorofill Kókuszliszt 400 g Részletes leírás

A kókuszdió gyümölcsvelője rendkívül tápláló, magas kalóriatartalmú. Fontos foszfor, vas, cink, kalcium és magnézium forrás. A kókuszliszt rostban és fehérjében gazdag, ugyanakkor szénhidráttartalma alacsony, ráadásul gluténérzékenyek is fogyaszthatják.

A kókuszliszt rostban gazdag, 38,5% rostot tartalmaz, ami a legnagyobb arányú más lisztekhez képest.

Ez a termék a paleolit, vega, vegán táplálkozás, de más allergéneket kerülő és alacsony szénhidráttartalmú diétába is remekül beilleszthető.

Összetevők: 100% kókuszliszt.

Tápanyagtartalom 100 g termékben: Energia: 980 KJ /233 kcal, Fehérje: 19,2 g, Szénhidrát: 20,8 g -ebből cukor: 18,7 g, Zsír: 8,1 g -ebből telített zsírsav: 7,54 g, Élelmi rost: 41,6 g, Nátrium: 0,08 g.

Klorofill Kókuszliszt 400 g Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:20
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.