Magnexpress Forte Magnézium kapszula

Raktáron

A magnézium segít a megfelelő szellemi és érzelmi állapot fenntartásában, támogatja a szervezet energiatermelő folyamatait és hozzájárulhat az ingerlékenység, a fáradtság és kimerültség csökkentéséhez.

1 609 Ft
egységár: 53,63 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999884984160
Márka:Magnexpress
Kiszerelés:30 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Magnexpress Forte Magnézium kapszula Részletes leírás

A magnézium segít a megfelelő szellemi és érzelmi állapot fenntartásában, támogatja a szervezet energiatermelő folyamatait és hozzájárulhat az ingerlékenység, a fáradtság és kimerültség csökkentéséhez.

Hozzájárul a normális fehérje és glikogén anyagcsere fenntartásához, az idegrendszer és az immunrendszer megfelelő működéséhez, a hormonális aktivitás szabályozásához. A B6 vitamin segíti a vörösvérsejtek képződését. Hozzájárul a megfelelő fizikai erőnlét, mentális frissesség és a kiegyensúlyozott lélektani állapot fenntartásához, valamint segíthet a fáradtság és kimerültség csökkentésében.
A B6-vitamin kiegészíti a magnézium hatását és elősegíti annak felszívódását.

1 tasak összetétele:
Magnézium 375mg
B6 vitamin 1,4mg

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Halász Sándorné2024. 01. 13.

  Tudom a magnézium hatásmechanizmusát,ezért szedjük mindannyian,de erre a termékre most találtam,örömmel tapasztaltam,mennyire kedvező áron juthattam hozzá!