Méhes Mézes Erdei bogyós szörp 668 g

Méhes Mézes Erdei bogyós szörp 668 g

Nincs raktáron

Ha lehetne üvegbe zárni a fekete szedret, a kökényt, a kék áfonyát és a bodza bogyót, akkor az nem kérdéses, hogy valami nagyon egészségeset kapunk és ha mind ez finom is, akkor már készen is van az erdei bogyós gyümölcs szörp Méhes-Mézes minőségben.

Kosárba
EAN kód:5999882378572
Márka:Méhes Mézes
Kiszerelés:668 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Méhes Mézes Erdei bogyós szörp 668 g Részletes leírás

A hagyományos módon, kíméletes eljárással készült szörp, a természetben föllelhető bogyós gyümölcsök értékes összetevőivel, kiegészítve a méz jótékony tulajdonságaival igazi különlegesség, élettani hatásáról nem is beszélve.

Az apró „piros” bogyók, vagy ahogy a népi köznyelv hívja, a bogyós gyümölcsök, Köztudottan a vitaminok és ásványi anyagok tárháza, sokat segítenek egészségünk megőrzésében. A fekete szeder és kökény egészség megőrző szerepét jól kiegészíti és felerősíti a vele íz világban is tökéletesen harmonizáló kék áfonya, bodza bogyó és a hozzáadott méz.

Szeretettel ajánljuk mindazoknak, akik bíznak a fekete szeder, a kökény, a kék áfonya, a bodza bogyó és a méz együttes jótékony hatásában.

Összetevők: cukor, bodzalé 11%-, fekete szederlé 11%-, kökénylé 7%-, kék áfonyalé 6% (sűrítményből),
víz, méz 2%), étkezési sav:citromsav, természetes aroma. Szárazanyag-tartalom:min. 66,5%

Javasolt hígítás 1:8


Fogyassza egészséggel!

Méhes Mézes Erdei bogyós szörp 668 g Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:12
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2015. 08. 18.

  Jóízű és egészséges.