Mollis Masszirozó krém 1000 ml

Raktáron

A Mollis masszázskrém professzionális használatra lett kifejlesztve, ajánlott gyógy-, wellness-, és sportmasszázshoz. Használható önmagában, vagy megfelelő hatóanyagokkal keverve. A krém paraffin tartalommal ellátott, gazdaságosan használható, jól csúszó masszázskrém.

2 622 Ft
egységár: 2,62 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5997892110014
Márka:Mollis
Kiszerelés:1000 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Mollis Masszirozó krém 1000 ml Részletes leírás

Kifejezetten professzionális használatra lett kifejlesztve, gyógy-, wellness-, és sportmasszázshoz is kiválóan alkalmas. Paraffin tartalommal ellátott, gazdaságosan használható, biztosítja a súrlódásmentes kezelést. A benne található napraforgóolaj a masszírozás közben gondoskodik a bőr táplálásáról, kényeztetéséről, ezzel fokozva a masszázs jótékony hatásait.

Használata: Az előzetesen megtisztított bőrfelületet a megfelelő mennyiségű masszázskrémmel kenje be, majd a kívánt masszázstechnikával masszírozza be.

Összetevők: aqua, paraffinum liquidum, petrolatum, helianthus annuus seed oil, stearic acid, triethanolamine, cetearyl alcohol, sodium hydroxid, sodium lauryl sulfate, parfum phenoxyethanol, methylparaben, butylparaben, ethylparaben, bht, propylparaben, amyl cinnamal, citronellol, coumarin, limonene

 

Mollis Masszirozó krém 1000 ml Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:12
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

T. C.2024. 01. 29.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.

Anonim Felhasználó2019. 10. 19.

  Megfelelő állagú, masszírozáshoz optimális, kellemes illattal.

Anonim Felhasználó2019. 10. 17.

  Gyorsan felszívódik

Anonim Felhasználó2019. 09. 16.

  Nincs benne káros kémiai adalék, finom az illata, pont annyira zsíros, amennyire szükséges.

Anonim Felhasználó2019. 03. 30.

  Sajnos szallitas soran osszevolt torve a doboz,hogy kinek a hibajabol azt nem tudom egy kis adag krem kifolyt es teteje nincs, szerencsere egy regirol tudtam szerezni ra, hogy ki hibazot sajnos nem tudom.

Anonim Felhasználó2019. 02. 03.

  Nagyon jó bőrbarát szeretem használni.Még arckrémnek is nagyon jó.

Anonim Felhasználó2019. 02. 02.

  Kellően zsíros. Számomra tőkéletes.

Anonim Felhasználó2018. 12. 15.

  legjobb

Még több mutatása