Natural Power For Men kapszula
Natural Power For Men kapszula - 1.
Natural Power For Men kapszula - 2.

Natural Power For Men kapszula

Nincs raktáron

Ha Önnek valaha is voltak vagy esetleg jelenleg is vannak merevedési problémái, akkor most megmutatjuk, hogy mi lehet a megoldás. A Natural Power potencianövelő kapszulái segítségével Ön megszabadulhat a napi szinten életét megkeserítő merevedési zavartól.

Kosárba
EAN kód:6982462489453
Márka:Natural Power
Kiszerelés:6 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Natural Power For Men kapszula Részletes leírás

Ha Önnek valaha is voltak vagy esetleg jelenleg is vannak merevedési problémái, akkor most megmutatjuk, hogy mi lehet a megoldás. A Natural Power potencianövelő kapszulái segítségével Ön megszabadulhat a napi szinten életét megkeserítő merevedési zavartól.

A Natural Power For Men potencianövelő kapszulák alkalmazása során a 100%-ban gyógynövényekből összeállított kapszulákban lévő hatóanyagoknak köszönhetően az ejakuláció után is tartós erekciót eredményez a felhasználó számára. A Natural Power egyedülálló hatása a hidegszárításos gyártási technológiának köszönhető. Ezen eljárás során annyi ginseng hatóanyag kerül egy kapszulába, amennyit más úton lehetetlen a szervezetbe juttatni kellemetlen mellékhatások nélkül. A természetes összetevőinek előnye, hogy a termék alkalmazása mellett alkoholt is lehet fogyasztani. Így a Natural Power kapszulákat nyugodtan használhatja akár átmulatott éjszakák után is.

Natural Power For Men legfőbb jellemzői:
• Kőkemény, stabil és hosszantartó erekció
• Kiemelkedően gyors hatás
• A szexuális vágy és libidó azonnali fokozása
• Teljesebb szexuális együttlét
• Azonnali péniszméret és kerületnövekedés
• Meghosszabbítja az orgazmust, és csökkenti a regenerációs időtartamot
• Azonnal felébreszti a szexuális vágyat
• Fokozza az orgazmus élményét

Natural Power For Men felszívódása és hatóideje:
A Natural Power alkalmi potencianövelő készítmény bevételt követően, már 30-40 perc alatt felszívódik, és a hatása akár 3 napig is eltarthat.

Natural Power For Men kiszerelése:
Egy levél Natural Power 6 db 670g-os kapszulát tartalmaz, mely akár 12 alkalomra is elegendő.

Natural Power For Men kinézete:
A Natural Power alkalmi potencianövelő kapszulái barna színűek, 0-ás méretű zselatin kapszulába vannak csomagolva. A kapszulák ezüstszínű bliszterben találhatóak. A doboz elején egy női test látható, míg a hátoldalán a termék összetétele és hatóanyag leírása. A doboz hátoldalán fel van tűntetve a használati útmutató. A Natural Power For Men dobozának oldalán egy pecsétet találunk, ami magában foglalja a készítő a gyártás dátumát, és a lejárati időt.

Natural Power For Men adagolása:
Hatásos dózis 335-670 mg (1/2-1 kapszula).

Natural Power For Men tárolása:
Gyermekek elől elzárt, száraz hűvös helyen 10-30 fok közötti hőmérsékleten.

Natural Power For Men mellékhatása:
Esetenként előfordulhat vérnyomás emelkedés vagy csökkenés, enyhe nyomás a fejben. Ezek a mellékhatások igen gyengék, és ritka esetben fordulnak elő. Más mellékhatása nem ismert. Ha bármilyen súlyossá válik, vagy ha a tájékoztatóban felsorolt mellékhatásokon kívül egyéb tünetet észlel, kérjük értesítse orvosát vagy gyógyszerészét.


Natural Power For Men kapszula Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:1
Csomagolási mértékegység:darab/karton
OÉTI:3239/2008

Natural Power For Men kapszula Összetevők

Radix panax ginseng extract -190mgOleum cucurbitae - 180mgFurctus Hippophae rhamnoides extract -160mgFurctus litchi extract - 40mgMenthae piperitae folium - 30mgGelatine - 70mgFerrous oxides and hydroxids.

Natural Power For Men kapszula Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Casanova2019. 02. 15.

  3x45 perces menetek 6 órán belül!

Anonim Felhasználó2017. 04. 20.

  Nagyon gyenge lett az uj világos kaoszula. Miért kellett legyengitteni?