Elitimmun quercefit kvercetin, c-vitamin, cink, szelén, d3-vitamin és réz tartalmú étrend-kiegészítő kapszula 60 db

Elitimmun quercefit kvercetin, c-vitamin, cink, szelén, d3-vitamin és réz tartalmú étrend-kiegészítő kapszula 60 db

Raktáron

Elitimmun Quercefit® kvercetin, C-vitamin, cink, szelén, D3-vitamin és réz tartalmú étrend-kiegészítő kapszula 60x A napi immunkomplex • Az antioxidáns, gyulladás-gátló, immunmodulátor, vírusellenes hatásának köszönhetően a kvercetin az egyik legigéretesebb multifunkcionális, természetes lehetőség a légutak és az immunrendszer támogatásához.

6 993 Ft
egységár: 116,55 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999884395201
Márka:Elitimmun
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Elitimmun quercefit kvercetin, c-vitamin, cink, szelén, d3-vitamin és réz tartalmú étrend-kiegészítő kapszula 60 db Részletes leírás

Elitimmun
Quercefit® kvercetin, C-vitamin, cink, szelén, D3-vitamin és réz tartalmú étrend-kiegészítő kapszula 60x
A napi immunkomplex
• Az antioxidáns, gyulladás-gátló, immunmodulátor, vírusellenes hatásának köszönhetően a kvercetin az egyik legigéretesebb multifunkcionális, természetes lehetőség a légutak és az immunrendszer támogatásához.
• A kvercetinben rejlő potenciált az alacsony felszívódás korlátozza. A Phytosome® technológia látványosan, akár 20-szorosára növeli a hagyományos kvercetin felszívódását.
• A Quercefit® (Ouercetin Phytosome®) két klinikai vizsgálatban rendkívül hatékonynak bizonyult a Covid-19 kiegészítő kezelésében.
• Az Elitimmun összetevői a légutak/immunitás területén klinikailag bizonyított anyagok: Quercefit® kvercetin, cink, szelén, C-vitamin, D-vitamin.
Termékösszetevők: Quercefit® (Quercetin Phytosome®) kvercetin (naprafórgó lecitinnel), aszkorbinsav, cink citrát, szeléndús éleszto, kolekalciferol, réz glükonát, hidroxipropil-metil-cellulóz (kapszula)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.