Természet Áldása Bio Gránátalma lé

Raktáron

Ázsiában és a Közel-Keleten már évezredek óta nagy becsben tartják, spirituális és egészségügyi szempontból egyaránt. Ám a modern orvostudomány csak napjainkban fedezi fel ezt az elsőrendű antioxidánst, amely mind a szív és érrendszeri betegségek, mind a rák megelőzésében és gyógyításában szerepet kap.

2 309 Ft
egységár: 2,31 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999884221500
Márka:Természet Áldása
Kiszerelés:1000 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Természet Áldása Bio Gránátalma lé Részletes leírás

Ázsiában és a Közel-Keleten már évezredek óta nagy becsben tartják, spirituális és egészségügyi szempontból egyaránt. Ám a modern orvostudomány csak napjainkban fedezi fel ezt az elsőrendű antioxidánst, amely mind a szív és érrendszeri betegségek, mind a rák megelőzésében és gyógyításában szerepet kap. Néhány évvel ezelőtt figyeltek fel a gránátalma antioxidáns hatására, mikor egy kutatócsoport kimutatta a gyümölcs hatékonyságát az érelmeszesedés (atherosclerosis) kezelésében. Egy teszt kimutatta, hogy a gránátalma-lének háromszor akkora az antioxidáns hatása, mint a vörösbornak vagy a zöld teának.

A gránátalma fogyasztása 20 százalékkal csökkentette az LDL (káros koleszterin) szintjét, illetve szignifikánsan növelte a HDL (hasznos koleszterin) mennyiségét a vérben. A már kialakult szív és érrendszeri megbetegedésben szenvedő páciensek körében a szívinfarktus több rizikófaktora jelentős javulást mutatott a kontroll csoporthoz képest. Igy a gránátalmakivonat fogyasztása már két hét alatt jelentős mértékben csökkentette a systolés vérnyomást magas vérnyomású páciensek körében, és egy év alatt átlagosan 35%-kal csökkentette a már meszesedést mutató artériák falának vastagságát.

A legújabb kutatások szerint a gránátalma segíthet számos rákbetegség megelőzésében és kezelésében. A Wisconsin Egyetem (USA) kutatói kimutatták, hogy a gránátalma gyümölcskivonata képes meggátolni a bőrrák kialakulását egereken. Egy másik kutatás szerint a gránátalmából kivont anyagok jelentős védőhatást fejtenek ki a prosztatarák , illetve humán rákos emlősejtek ellen. Bebizonyosodott, hogy a gránátalma-kivonat elősegítheti a rákos sejtek differenciálódását, azaz azt a képességét, hogy egészséges formájukba visszatérjenek.

Természet Áldása Bio Gránátalma lé Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:12
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 05. 16.

  Kellemes íze van. Főleg hűtve. Jó a közérzetem tőle. Állítólag jó a beltartalma .

  Uzsora áron adják.Ha van időm az ukrán piacon ettől jobb minőségben 600 Ft/l áron tudok venni.

...2019. 03. 06.

  A terméket nem kaptam meg. Állítólag szállításkor összetört. Új csomagot nem állítottak össze a részemre.

Anonim Felhasználó2019. 03. 06.

  Csökkenti a koleszterint tisztitja az ereket antioxidáns

Anonim Felhasználó2019. 02. 06.

  a termék nagyon sok betegségre jó

Pinczésné Vass Éva2019. 02. 02.

  Nagyon megszerettük. Jobb tőle a közérzetünk. Szinte már hiányzik, amikor nem időben rendelem meg az utánpótlást. Napi egy fél decit iszunk belőle a délelőtt folyamán. Ajánlom mindenkinek.

Mihalovics Lőrinc2018. 12. 06.

  A terméket még mind mai napig nem kaptam meg

Anonim Felhasználó2018. 12. 05.

  Jó izű,kissé fanyar de természetes és remélem hatásos

  nem tudok róla rosszat mondani

Anonim Felhasználó2018. 12. 02.

  Nagyon szeretjük. A férjem vérnyomását lejjebb vitte. Remélem más jó hatása is érvényesül szervezetünkre. Teljesen hozzászoktunk a napi egy kupicányihoz. Köszönjük.

Még több mutatása