Zajic Hajdina italpor

Zajic Hajdina italpor

Raktáron

Reggeli müzlik, turmixok, italok alkotórészeként, de felhasználható a legkülönfélébb főtt ételek elkészítéséhez is a tehéntej kiváltására (pl. : édességekbe, pudingokhoz, vagy főzelékekbe. Elkészítése: Keverjen el 25g ( 2 evőkanál vagy 5 kávéskanál) italport 250ml meleg vízben.

2 015 Ft
egységár: 5,04 Ft / g
Kosárba
EAN kód:8595054904104
Márka:Zajic
Kiszerelés:400 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Zajic Hajdina italpor Részletes leírás

Reggeli müzlik, turmixok, italok alkotórészeként, de felhasználható a legkülönfélébb főtt ételek elkészítéséhez is a tehéntej kiváltására (pl.: édességekbe, pudingokhoz, vagy főzelékekbe.
Elkészítése: Keverjen el 25g ( 2 evőkanál vagy 5 kávéskanál) italport 250ml meleg vízben. Hideg ital készítésénél használjon turmixgépet. (Ha nem érzi elég tejesnek az elkészült italt, ízlés szerint emelje a keverékben az italpor arányát.)

Összetétel: Szárított kukoricaszirup, részlegesen hidrogénezett növényi olaj, hőkezelt hajdina (7%), savanyúságot szabályozó anyag (kálium-foszfát - E340), emulgeálószer (E471 zsírsavak mono- és digliceridjei), nátrium kazeinát (tejfehérje), csomósodásgátló (szilícium-dioxid), só, stabilizátor (karragén), aroma, színezék (karotin).

FONTOS! A termék kazeint és szóját is feldolgozó üzemben gyártva. Allergének: szója, kazein
Zajic fantázianevű termékcsaládjába tartozó tejjelegű tejpótló italporok összetétele megváltozott.
A receptúra tejfehérjét nem tartalmazott, így az összetevők között tejfehérje nem került feltüntetésre korábban. A termékbe a gyártás során szennyeződés szintjén kerülhetett tejfehérje mivel a termék tejfehérjét is feldolgozó üzemben készült, erre utalt a gyártó a termékösszetevők alatt jelzett allergének felsorolásával.
A termékek alapanyagára kiterjedő laboratóriumi vizsgálatok a tejfehérjének az átlagosnak mondhatónál lényegesen magasabb jelenlétét mutatták ki az alapanyagban, így a termék receptúrájában a jövőben a gyártó a tejfehérjét, mint összetevőt tünteti fel. Ennek alapján a magyar feliratú dobozokon az összetevőket felülcímkézéssel a fentiek alapján módosították, és a tejfehérjét mint összetevőt tüntetik fel. (2013.05.01)Tápérték 100g termékben:
energia: 2074 Kj
fehérje: 2,7 g
szénhidrát: 68,8 g
zsír: 23,2 g
Kiszerelés: 400 g

Tárolás: Maximum 25 C-on 70% relatív nedvességtartalom mellett. Felbontás után gondosan zárja vissza a csomagot, ezzel megakadályozhatja a termék csomósodását.

Zajic Hajdina italpor Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:10
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

N. J.2023. 02. 07.

  Lányom arca mostanában kipattog a különböző márkájú tejektől és tejtermékektől. Nálunk bevált tej helyett!

B. Jánosné2023. 01. 29.

  évek óta használom, nagyon szeretem