Holle bio 4 tejalapú gyermektej 600 g
Holle bio 4 tejalapú gyermektej 600 g - 1.
Holle bio 4 tejalapú gyermektej 600 g - 2.

Holle bio 4 tejalapú gyermektej 600 g

Raktáron

Minőségi, bio tejalapú ital gyerekeknek.

5 800 Ft
egységár: 5 799,91 Ft / db
Kosárba
EAN kód:7640161878594
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Holle bio 4 tejalapú gyermektej 600 g Részletes leírás

A Holle Bio 4 tejalapú gyermektej Demeter védjegyes, minőségi bio tehéntejjel.

A többi válogatott összetevők, mint a fontos zsírsavakat (pl. Omega-3-zsírsavakat) tartalmazó bio növényi olajok és a mikro tápok, mint Kalcium, Vas, Cink és D Vitamin a gyermek számára egy megfelelő étkezési alapot nyújtanak. 

Elkészítési javaslat 12. hónap kortól: Minden használat előtt a poharat vagy a cumis üveget alaposan tisztítsuk ki! A táblázatban leírt mennyiségű vizet forraljuk fel, majd hűtsük le kb. 50°C-ra és töltsük meg a poharat vagy üveget. Szedjünk ki egy mérőkanálnyi adagot anélkül, hogy belenyomkodnánk, és egy késsel húzzuk le a fölösleget. Tegyünk a pohárba vagy az üvegbe annyit, amennyi megfelel a táblázaton szerepelteknek. Keverjük el alaposan, vagy rázzuk jól össze. Hűtsük kb. 37°C-ra és adhatjuk is gyermekünknek.

Standard összetétel: 14g Holle Bio 4 tejalapú gyermektej + 90ml forralt ivóvíz = 100ml azonnal iható táplálék

Összetevők:

fölözött tej**(Németország)
részlegesen demineralizált tejpor*
növényi olajok* (pálmaolaj*, repceolaj*, napraforgóolaj*)
sovány tejpor**
keményítő*
maltodextrin*
kálcium-karbonát
C vitamin
nátrium-klorid
kálium-klorid
magnéziumhidroxid-karbonát
vas-laktát
E-vitamin
cink-szulfát
niacin
CA-D-Pantothenát
réz-szulfát
A-vitamin
B1 vitamin
B6 vitamin
mangán-szulfát
B2 vitamin
kálium-jodád
folsav
K-vitamin
nátrium-szelenát
D-vitamin
*ellenőrzött biogazdaságból / **ellenőrzött bio dinamikus gazdaságból

Fontos figyelmeztetések: A Holle Bio 4 tejalapú gyermektej 12. hónapos kortól az addig használt tápszereket követően kiválóan alkalmazhatjuk innivalóként bármennyi ideig egy vegyes táplálkozásban vagy tejpép elkészítéséhez. Nem alkalmas az anyatej helyettesítésére az első 11 hónapban! Fedezi a gyermek növekvő tápanyagszükségletét. Az elkészítésnél pontosan kövesse a használati utasításokat. Az adagoláshoz megadott mennyiségeket fontos betartani. A szakszerűtlen elkészítés rossz egészségügyi következményekhez vezethet. Kizárólag a mellékelt mérőkanalakat használja. A Holle Bio 4 tejalapú gyermektejet frissen készítse el. A maradékot soha ne használja fel újra. A Holle Bio 4 tejalapú gyermektej pohárból való ivásra készült. Ha mégis a cumisüveget használja, a fogszuvasodás elkerülése érdekében ne hagyja, hogy azt gyermeke hosszasan szájában tartsa. Ne melegítse az ételt mikrohullámú sütőben, mivel úgy könnyen túlmelegítheti.

A megkezdett csomagot 2 héten belül el kell fogyasztani.

   
  
 
 
 

       

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.