Natural Baba Krémhabfürdő

Natural Baba Krémhabfürdő

Raktáron

Természetes eredetű kókuszolaj alapú detergensekkel kíméletesen tisztítja a baba bőrét. A barackmagolaj és a jojobaolaj utánzsírozó hatását a hipoallergén hatásáról ismert vadárvácska, a mandulatej hidrolizátuma, a B5-, B3-vitamin és az allantoin teljesíti ki.

2 747 Ft
egységár: 10,99 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999554982731
Márka:Natural
Kiszerelés:250 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Natural Baba Krémhabfürdő Részletes leírás

Természetes eredetű kókuszolaj alapú detergensekkel kíméletesen tisztítja a baba bőrét. A barackmagolaj és a jojobaolaj utánzsírozó hatását a hipoallergén hatásáról ismert vadárvácska, a mandulatej hidrolizátuma, a B5-, B3-vitamin és az allantoin teljesíti ki. Az összetev?k segítik a hámréteg gyors regenerálódását. A csicsóka b?rtápláló és gyulladáscsökkent? kivonatának hatását a cickafarkf? f?zete egészíti ki. A cédrus allergénmentes illóolaja segíti a higiénikus b?rállapot fenntartását. Szintetikus konzerválót, szintetikus színezéket, szintetikus parfümöt és Sodium lauryl sulfate-ot (S.L.S) nem tartalmaz Már csecsemőkortól alkalmazható.

Összetevők:  AQUA, SODIUM MYRETH SULFATE, HELIANTHUS TUBEROSUS EXTR.*, COCAMYDOPROPYL BETAIN, LAURYL GLUCOSIDE, STEARYL CITRATE, SODIUM CHLORIDE, COCO GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, GLYCERIN, CALENDULA OFFICINALIS FL. EXTR.*, GLYCIRRHIZA GLABRA R. EXTR., HYDR. SWEET ALMOND PROT., PANTHENOL, NICOTINAMIDE, SODIUM BENZOATE, GLUCONOLACTONE, MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL, PARFUM°, ALLANTOIN, CEDRUS ATLANTICA OIL

Konzerválószerek: SODIUM BENZOATE, GLUCONOLACTONE


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.