AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
Naturherb Deuterium Water 120ppm Csökkentett deutérium tartalmú víz

Naturherb Deuterium Water 120ppm Csökkentett deutérium tartalmú víz

Márka: Naturherb
KIFUTÓ TERMÉK!
  • kiszerelés: 9 l
Ezt a terméket jelenleg 1 vásárló nézi.
5999883622704
Aktuális ár:
7 051 Ft
Egységár:
783,44 Ft / l
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Alacsony deutérium tartalmú, mágnesesen kezelt és oxigénnel dúsított szénsavmentes ivóvíz. 

A víz általános szerepe a szervezetben: 
. A víz szállítja a sejtekhez a tápanyagokat. 
. A víz eltávolítja az anyagcsere során keletkezett felesleges termékeket. 
. A víz karbantartja a sejtek elektromágneses teréhez szükséges elektron és protonszintet. 
. A tüdőnkben a víz párásítja a levegőt, amit belélegzünk. 
. A víz teszi rugalmassá az izületeket a csontok összekapcsolásához. 
. A legfontosabb szerveinket védő rugalmas burkot víz alkotja. 

A szénsavas vizek jók? 
Vegyük elő a józan észt! A tüdőnk, a szervezetünk épp megszabadulni szeretne a széndioxidtól, hogy friss oxigénhez juttassa sejtjeinket. Ezek a sejtek működésük során oxigént vesznek fel, és széndioxidot adnak le. A szénsavval dúsított vízzel a szervezetünkbe pont azt a széndioxidot juttatjuk be, amitől meg szeretne szabadulni. Akkor miért "fojtjuk" meg magunkat? A szénsav tartalom fölös gyomorfal feszülést okoz, és hozzájárul a mostanság gyakorta emlegetett elsavasodási folyamatokhoz. 

Az oxigén szerepe: 
Szervezetünk elsősorban a tüdőn keresztül jut oxigénhez 
A testi fáradtság elsősorban az izmok oxigéntáplálásának elégtelensége; a hemoglobin "oxigénadóssága" miatt következik be. Nagy testi megterhelés esetén a légzés útján történő véroxigén-telítés - a tüdő teljesítőképességének behatároltsága vagy/és a légköri levegő esetenként csökkent oxigéntartalma következtében - elégtelen lehet. Ilyenkor a vér oxigénszintje az izomsejtek helyreállítási folyamataihoz képest alacsony. E jelenség jellemző mutatója az artériás vér oxigéntelítettségi foka. 

Megállapították, hogy a gyomor-bélcsatorna útján történő oxigénbetáplálás a levegő belélegzésénél intenzívebb, ez ezt klinikai feltételek között több éve alkalmazzák. Az ilyen oxigénterápia - a tapasztalatok szerint - nemcsak az izomsejtek oxigéntáplálását eredményezi, hanem egyéb megújulási folyamatait is serkenti. Meghatározták, hogy a gyomorba juttatott molekuláris oxigén révén a szövetek oxigéntartalmának növekedési sebessége a légzéssel történő betáplálással szemben hozzávetőlegesen tízszeres. 

A NATURHERB DEUTERIUM WATER biológiai értékét növelve egészségügyi tisztaságú molekuláris oxigénnel dúsítjuk. Az eljárás során ionfizikai kötés alakul ki a víz és az oxigénmolekulák között. A szervezetünkben különböző okokból adódóan (környezeti ártalmak, életkor, helytelen életmód) a vér oxigénszintje a kívánatos szint alatt marad. Ilyen esetekben a tüdőn keresztül történő légzéssel az oxigénadósság nem szüntethető meg. A megivott oxigén dús vízből a molekuláris oxigén a gyomor- és bélnyálkahártyán keresztül felszívódva a véráramon keresztül jut a szövetekbe, izmokba, valamint a létfontosságú szervekbe (szív, máj, agy ...stb.) Mivel az oxigénnel dúsított víz serkenti a sejtek anyagcseréjét, segítséget jelenthet a fölös kilóktól való megszabadulásnál. 

Az alacsony deutérium tartalom:
A Nemzetközi Atomenergia Ügynökség egész Földre kiterjedő vizsgálata szerint kiderült, hogy vizek deutérium tartalma 150-160 ppm/liter között változik.

A természetben tehát magasabb a D2O aránya a H2O hoz képest mint az alacsony deutérium tartalmú NATURHERB DEUTERIUM WATER (120 ppm/liter) vízben. 1989-ben Jan Lamprecht, Dieter Schroeter, és Niedhard Paweletz (Heidelbergben The Institute of Cell Biology Központ) publikált először az alacsony deutérium tartalmú víz jótékony hatásáról. Egy felnőtt ember szervezetében a deutérium koncentrációja kb. 12-14 mmol/l, tehát a deutérium kb. hatszor akkora mennyiségben van jelen benne, mint a kalcium, és tízszer akkora mennyiségben, mint a magnézium.

Alkalmazása során szerzett tapasztalatok alapján azt mondhatjuk, hogy az alacsony deutérium tartalmú víz fogyasztásakor egészséges folyadékot tudunk biztosítani szervezetünk számára. A vizet bátran tekinthetjük, bio -informatikai közvetítő közegnek. A sejtek élettanát ismerve, a víz ezt a közvetítő szerepet tölti be. 

Ahhoz, hogy a VÍZ betölthesse eredeti szerepét, az elvesztett energiáját ajánlatos pótolni. Az okot és megoldást KOMPLEX módon kell kezelni, a választ az alacsony deutérium tartalmú oxigénnel dúsított ivóvíz előállítási és ENERGETIKAI tulajdonságaiban találhatjuk meg. A többlet oxigén fontossága a szervezetben lejátszódó biokémiai folyamatokban (pl. a teljesítmény - élettan területén - immunrendszer erősítésében, stb.) egyre ismertebbé vált. 

Naponta min.: 1.5 liter fogyasztása ajánlott.
Vélemények (9)
2015-07-02 09:34:54
Negatívum: drága
2015-06-26 06:13:43
Negatívum: Az utolsó rendeléshez képest az ára jelentősen felment.
2015-04-22 09:20:59
Pozitívum: Rendben volt. Koszonom. Remelem mindig lesz a jovoben is.

2015-04-21 19:51:40
Pozitívum: daganatos betegeknek ajánlott

2015-03-19 16:22:06
Pozitívum: daganatos betegeknek ajánlott természetgyógyászok által

2015-02-17 11:41:26
Pozitívum: a kemotherápia mellékhatásait csökkenti

2015-02-14 17:27:02
Negatívum: hókuszpókusz...
2014-12-18 08:22:40
Pozitívum: Nem tudok róla rosszat.

2014-12-10 13:34:46
Pozitívum: A kemoterápia mellékhatásait csökkenti és árban is elfogadható