Holle Bio bébiétel sütőtökkel és rizzsel 190 g

Holle Bio bébiétel sütőtökkel és rizzsel 190 g

Raktáron

A Holle bio zöldséges bébiételek a legjobb minőségű zöldség alapanyagokból készülnek. Egészséges és finom a baba kiegészítő étrendjében. 4 hónapos kortól. .

871 Ft
egységár: 870,8 Ft / db
Kosárba
EAN kód:7640104954934
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Holle Bio bébiétel sütőtökkel és rizzsel 190 g Részletes leírás

A Holle Bio bébiétel sütőtök-rizzsel Glutén- és tejfehérje mentes, állagjavító adalékok nélkül, só és cukor hozzáadása nélkül készült. 

Elkészítés 4 hónapos kortól:
Fogyasztás előtt keverjük össze az ételt. Értékes zsírsavakat lehet hozzáadni, ha belekeverünk 1 tk Holle baba étkezési olaját az ételbe. Felbontva hűtőszekrényben 2 napig tárolható.

Összetevők: víz, burgonya** (21%), cukkini** (22,5%), sütőtök**(28%), rizsdara*
*ellenőrzött biogazdálkodásból  **biodinamikus gazdálkodásból



Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.