Dr.Herz Árnika krém

Dr.Herz Árnika krém

Raktáron

Gyors gyulladás- és fájdalomcsökkentő hatással rendelkezik.

1 495 Ft
egységár: 11,96 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:4033594001180
Márka:Dr.Herz
Kiszerelés:125 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Herz Árnika krém Részletes leírás

Az Árnika a legismertebb és legnépszerűbb gyógynövények közé tartozik. 
Hatóanyagai tágítják a hajszálereket és vérbőséget okoznak, így gyors gyulladás- és fájdalomcsökkentő hatással rendelkeznek. 

Klinikai kutatások igazolták jótékony hatását ízületi gyulladások esetében.

Krémünk különösen hatásos különféle rándulások, ficamok és zúzódások esetén. Enyhíti a rovarcsípések okozta viszketést is.

Az árnika a legismertebb és legnépszerűbb gyógynövények közé tartozik. 'Hatóanyagai tágítják a hajszálereket és vérbőséget okoznak, így gyors gyulladás- és fájdalomcsökkentő hatással rendelkeznek.' Krémünk különösen hatásos különféle rándulások, ficamok és zúzódások esetén. Enyhíti a rovarcsípések okozta viszketést is.

Árnika - sportsérülések és rovarcsípések ellen - Arnica montana

ELHASZNÁLÁSI JAVASLAT:
Vigyen fel tetszés szerinti mennyiségű krémet az érintett bőrfelületre, majd körkörös mozdulatokkal a krém beszívódásáig finoman masszírozza a bőrbe.

TÁROLÁS:
Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!

ÖSSZETEVŐK:
AQUA, PETROLATUM, PARAFFINUM LIQUIDUM, GLYCERIN,STEARYL ALCOHOL, CETEARETH-25, CETYL ALCOHOL, GLYCINE SOJA OIL,ARNICA MONTANA LEAF EXTRACT, BISABOLOL, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, CHAMOMILLA RECUTICA EXTRACT, TOCOPHEROL, CARBOXYMETHYLCHITIN, MYRISTYL ALCOHOL, CETEARETH-15, MYRETH-4, CETEARYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, BENZOIC ACID,DEHYDROACETIC, ACID, PARFUM, BENZYL BENZOATE, CITRAL, COUMARIN, EUGENOL, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CINNAMAL, CINNAMYL ALCOHOL

Dr.Herz Árnika krém Összetevők

AQUA; PARAFFINUM LIQUIDUM; STEARYL ALCOHOL; CETYL ALCOHOL; CETEARETH-25; CETEARETH-15; MYRETH-4; PETROLATUM; GLYCERIN; GLYCINE SOJA; ARNICA MONTANA; CHAMOMILLA RECUTICA;BUXUS CHINENSIS; PHENOXYETHANOL; METHYLPARABEN; ETHYLPARABEN;BUTYLPARABEN; PROPYLPARAB

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 07. 02.

  Nem kaptam meg!

Anonim Felhasználó2018. 10. 10.

  nagyobb kiszerelé, jó áron

Julius2015. 08. 28.

  Lóbalzsam jobb.