Dr.Herz Vadgesztenye gél

Dr.Herz Vadgesztenye gél

Raktáron

Fáradt és feszülő lábak ápolására.  .

1 495 Ft
egységár: 11,96 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:4033594004051
Márka:Dr.Herz
Kiszerelés:125 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Herz Vadgesztenye gél Részletes leírás

Visszérgyulladás következtében kialakuló kellemetlen bőrtünetek, valamint fáradt és feszülő lábak ápolására. 

A vadgesztenye (Aesculus hypocastanum, Hyposcastanaceae) kivonata hatóanyagai révén normalizálja a véredények megnövekedett permeabilitását, azaz a sejtmembránok áteresztőképességének csökkentésével megakadályozza, illetve csökkenti az ödéma képződést. 
Jelentős gyulladáscsökkentő aktivitása is.

Visszérgyulladás következtében kialakuló kellemetlen bőrtünetek, valamint fáradt és feszülő lábak ápolására ajánlott.

Sokan küszködnek olyan problémákkal, amelyeket egy-egy fárasztó nap után a túl sok állás, a túlsúly vagy a kevés mozgás okoz. Fáj a lábuk, nehéznek, duzzadtnak érzik. Ezeket a tüneteket a lábakban jelentkező keringési zavarok okozzák. A krém alkalmas a lábakban az egészséges keringés helyreállításának támogatására, segíti a vérfalak rugalmasságának megőrzését, enyhíti a gyulladásos tünetek kialakulását. Ezzel segít megakadályozni, hogy a kezdetben kozmetikai jellegű elváltozások és tünetek súlyos, az életminőséget is jelentősen befolyásoló betegséggé súlyosbodjanak.

A vadgesztenye kivonata hatóanyagai révén normalizálja a véredények megnövekedett permeabilitását, azaz a sejtmembránok áteresztőképességének csökkentésével megakadályozza illetve csökkenti az ödémaképződést. Jelentős gyulladáscsökkentő hatással is bír.

Alkalmazása: külsőleg, tiszta és sérülésmentes bőrfelületen.

ÖSSZETEVŐK:
AQUA, ALCOHOL DENAT., GLYCERIN, CARBOMER, PEG-40-HYDROGENATED CASTOR OIL, ETHOXYDIGLYCOL, PROPYLENE GLYCOL, C 12-15 PARETH-12, VITIS VINIFERA LEAF EXTRACT, AESCULUS HIPPOCASTANUM SEED EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, CAMPHOR, DISODIUM EDTA, MENTHOL, PHENOXYETHANOL, BENZOIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, LACTIC ACID, PARFUM, LIMONENE, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, HYDROXYCITRONELLAL, CINNAMYL ALCOHOL, BENZYL CINNAMATE, BENZYL BENZOATE, COUMARIN, CINNAMAL
Kiszerelés: 125ml

Dr.Herz Vadgesztenye gél Terméktulajdonságok

Összetevők:

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Géza2019. 03. 08.

  Erekre használom, bevált.

Anonim Felhasználó2018. 12. 21.

  Nagyon hatékony viszerek visszahúzásában. Érkitüremkedéseket megszünteti. Bütykök esetén is hatásosnak bizonyul.

Anonim Felhasználó2018. 11. 21.

  nagyon hatásos

Anonim Felhasználó2018. 08. 31.

  jobban bevált, m int a hasonló vadgesztenyés készítmények

Anonim Felhasználó2017. 09. 27.

  könnyen felszívódik, könnyű láb érzés, hűsít