Aloe Vera Forever 365 gél

Aloe Vera Forever 365 gél

Raktáron

Az Aloe Vera növény Afrika meleg és száraz éghajlatáról származik. Az Aloe Vera növény könnyen alkalmazkodik, ezért az emberek vitték magukkal egyik helyről a másikra. Ma már megtalálható több meleg éghajlatú országban is.

4 815 Ft
egységár: 5,09 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999881938029
Márka:Forever 365
Kiszerelés:946 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Aloe Vera Forever 365 gél Részletes leírás

Az Aloe Vera növény Afrika meleg és száraz éghajlatáról származik. Az Aloe Vera növény könnyen alkalmazkodik, ezért az emberek vitték magukkal egyik helyről a másikra. Ma már megtalálható több meleg éghajlatú országban is. Elviseli az egyre magasabb hőmérsékletet és ellenáll a kemény aszálynak. A legszélesebb körben alkalmazott anyagok közé tartozik.
Az Aloe Vera levele közepén lévő szállítónyaláb 99,5% vizet és 0,5% szilárdanyagot tartalmaz. Hatóanyagai legnagyobb arányban a bőrszövet és a levél szállítónyalábja között fordul elő.

Fogyaszthatjuk egészség megőrzésére, esetenként segíthetséget nyújthat gyulladásnál, allergiás tüneteknél, gombás fertőzéseknél, vese-betegségeknél és anyagcsere problémáknál.

Felhasználási javaslat:
Külső és belső használatra egyaránt alkalmas. Igyon naponta kúraszerű vagy folyamatos fogyasztástól függően 60-240 ml mennyiséget ebből a frissítő, nyugtató, tápláló gyümölcsléből. Természetes ivólevünket élvezheti jéggel vagy kedvenc gyümölcslevével összekeverve egyaránt. Felbontás után hűtőszekrényben tartandó! Használat előtt jól felrázandó!

Aloe Vera Forever 365 gél Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:12
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.