Nature Cookta Konjak liszt

Nature Cookta Konjak liszt

Raktáron

A Nature Cookta Konjac liszt egy magas rosttartalmú, kiválóan sűrítő lisztféleség, mely az Ázsiából származó ördögnyelv gyökeréből készül. Nagyszerű alternatíva a hagyományos búzaliszt helyett! Pozitív tulajdonságait ételeink állagának javításánál, mártásaink elkészítésénél a legmesszebbmenőkig kihasználhatjuk, és süteményeinket, édességeinket is egészségesebbé tehetjük.

1 843 Ft
egységár: 18,43 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999884818755
Márka:Nature Cookta
Kiszerelés:100 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Nature Cookta Konjak liszt Részletes leírás

A Nature Cookta Konjac liszt egy magas rosttartalmú, kiválóan sűrítő lisztféleség, mely az Ázsiából származó ördögnyelv gyökeréből készül. 

Nagyszerű alternatíva a hagyományos búzaliszt helyett! 

Pozitív tulajdonságait ételeink állagának javításánál, mártásaink elkészítésénél a legmesszebbmenőkig kihasználhatjuk, és süteményeinket, édességeinket is egészségesebbé tehetjük.

Az ördögnyelvet Dél-Kelet Ázsia és Amerika magasan fekvő területein termesztik manapság, ahol a 800 méteres magasságokban lévő levegő tisztasága megfelelő termőhelyet biztosít ennek a különleges növénynek.
Vízmegkötő képessége óriási, mely fő alkotóelemének, a glükomannánnak köszönhető: molekulái a saját tömegüknél háromszázszor több folyadékot képesek megkötni. Ez a képessége teszi lehetővé, hogy ételeinket ezzel a különleges liszttel sűríthessük.

A konjac liszt sűrítéshez való felhasználásakor körültekintően kell eljárnunk, ha igazán jó minőségű és finom mártásokat szeretnénk végeredményként kapni. Fontos, hogy először hideg vízben keverjük el a lisztet, és csak ezután öntsük közvetlenül a forró ételre. Ezzel megakadályozhatjuk, hogy a liszt egy nagy csomóba álljon össze, és felhasználhatatlanná váljon.
Ha sütéshez szeretnénk használni, egy-egy kávéskanálnyi konjac lisztet keverjünk a különböző maglisztekhez.

A főzés és sütés mellett nagyszerű összetevője lehet édességeknek, például pudingoknak, különböző zseléknek: már kevés konjac liszt hozzáadásával is különleges desszerteket készíthetünk.

Konjac liszt használatával egészséges, alacsony szénhidrát és kalóriatartalmú ételeket kaphatunk, melynek magas rosttartalma (100 grammban 82,8 gramm) hozzájárul a bélrendszer egészséges működéséhez, az egészséges emésztéshez.
Az alacsony szénhidrát és kalóriatartalom a fogyókúrázók és a diétázók számára teszi kedvelt alapanyaggá, de ezeken kívül előnye, hogy fehérje, zsír, cukor és keményítőtartalma is elhanyagolható.

Fedezze fel ezt a különlegesen erős vízmegkötő képességű lisztet, készítsen egyszerre finom, és egészséges ételeket családja és barátai számára!


Nature Cookta Konjak liszt Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:70
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Nature Cookta Konjak liszt Kulcsszó

nature cookta,ördögnyelv,konjak liszt,konjak,konjak glükomannán liszt,konjac liszt

Nature Cookta Konjak liszt Tudnivalók

​100 gramm Nature Cookta Konjac liszt tápanyagtartalma:Energia-/kalóriatartalom: 755 kJ/187 kcalFehérje: 0, 9 gSzénhidrát: 87 gebből cukor: 0 gebből keményítő: 3, 3 gebből rost: 82, 8 gZsír: 0,5 gA táblázatba

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.