Bio2 Sensitive Natúr fogkrém
Bio2 Sensitive Natúr fogkrém - 1.
Bio2 Sensitive Natúr fogkrém - 2.

Bio2 Sensitive Natúr fogkrém

Raktáron

Kíméletesen tisztít és védi az érzékeny fogak zománcát a károsodástól. Aktív organikus összetevők csökkentik a fogak érzékenységét, jó hatással van az érzékeny fogínyre, természetes fehérséget ad a fogaknak.

1 923 Ft
egységár: 19,23 Ft / db
Kosárba
EAN kód:4751013960640
Kiszerelés:100 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bio2 Sensitive Natúr fogkrém Részletes leírás

Kíméletesen tisztít és védi az érzékeny fogak zománcát a károsodástól. Aktív organikus összetevők csökkentik a fogak érzékenységét, jó hatással van az érzékeny fogínyre, természetes fehérséget ad a fogaknak. Hosszú távú antibakteriális hatású. Tartós frissességét biztosít a leheletnek. Nem tartalmaz SLS-t, parabéneket, EDTA-t, formaldehidet, peroxide-t, pthalates-t, triklozánt, alkoholt, fluort!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 12. 06.

  nincs benne káros összetevő, semmilyen vegyi anyag, illetve mentolos, stb. mesterséges íz. Egyszerűen jó, tiszta érzetet nyújt a használata.