Bioextra Crategus cseppek
Bioextra Crategus cseppek - 1.
Bioextra Crategus cseppek - 2.

Bioextra Crategus cseppek

Nincs raktáron

​Mikor ajánlott? Galagonya virágos ágvégéből készült alkoholos kivonat. A galagonya hatóanyagai hozzájárulnak a szív és keringési rendszer normális, valamint a tápcsatorna megfelelő működéséhez, a belső komfortérzés fenntartásához.

Kosárba
EAN kód:5997367700153
Kiszerelés:50 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bioextra Crategus cseppek Részletes leírás

​Mikor ajánlott?
Galagonya virágos ágvégéből készült alkoholos kivonat. A galagonya hatóanyagai hozzájárulnak a szív és keringési rendszer normális, valamint a tápcsatorna megfelelő működéséhez, a belső komfortérzés fenntartásához. Ismertebb hatóanyagai: oligomér procianidin, flavonoidok, alifás aminok, triterpénsavak. A népgyógyászatban régóta használatos szív- és keringési panaszokra, érelmeszesedésre, magas vérnyomásra, vízhajtásra. 
 
Fő hatóanyagok jótékony hatása:
Hatóanyagai:
oligomér procianidin, flavonoidok (vitexin, rutin, hiperozid), alifás aminok, triterpénsavak.

Hatásai: szívműködés segítő, koronáriák vérellátását javító, szívritm. zavart kiegyenlítő, szívizom anyagcserét javító, vérnyomás csökkentő, érelmeszesedést lassító, enyhe vízhajtó, enyhe nyugtató.

Adagolás: Naponta 3 x 10 csepp étkezés előtt kevés folyadékkal.

Gyártó: Bioextra Zrt.
OÉTI által notifikált termék.
 
Népgyógyászatban használatos:
szívfájásra, gyors szívverésre, magas vérnyomásra, érelmeszesedésre, vízhajtásra.
2. (búvár kk.): szív- és keringési panaszokra, szívizomgyulladásra, szabálytalan szívműködésre, ideges szívpanaszokra, (érelmeszesedésre, magas vérnyomásra, vízhajtásra.)
3. (Babulka): szívfájásra, gyors szívverésre, magas vérnyomásra, érelmeszesedésre, vízhajtásra.

(Crataegus oxyacantha L.)
Gyógyhatása: Szívbetegségek, koszorúér bántalmak, érelmeszesedés, magas vérnyomás ellen. Teáját más hasonló hatású gyógynövényekkel keverékben alkalmazzák.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.