Biotech L-Carnitine Pezsgőtabletta Citrom

Biotech L-Carnitine Pezsgőtabletta Citrom

Raktáron

Az L-karnitin az egyik leghatékonyabb zsírégető. Az L-karnitin képezi az alapját annak a ’szállító rendszernek’, amely a zsír molekulákat a sejt mitokondriumába szállítja. Itt történik a zsír lebontása és itt képződik a zsírból energia.

1 688 Ft
egységár: 84,38 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999076215775
Márka:BioTech USA
Kiszerelés:20 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biotech L-Carnitine Pezsgőtabletta Citrom Részletes leírás

Az L-karnitin az egyik leghatékonyabb zsírégető. Az L-karnitin képezi az alapját annak a ’szállító rendszernek’, amely a zsír molekulákat a sejt mitokondriumába szállítja. Itt történik a zsír lebontása és itt képződik a zsírból energia. Az edzés során a szervezetnek több L-karnitinra lenne szüksége, mint amennyit előállítani képes.

Ezért nagyon fontos, hogy pótoljuk a hiányzó mennyiséget, főleg intenzív kardio edzéskor. A pezsőtabletta kiszerelés esetén az L-karnitin 100%-ban felszívódik feloldott állapotban. Az L-Carnitine 500 Pezsgőtabletta nagyszerű citrom-lime ízű formula, melyet egyszerűen egy pohár vízbe kell dobni, megvárni, míg néhány perc alatt feloldódik, majd élvezni fantasztikus ízét. Az L-Carnitine 500 Pezsgőtabletták a legjobb természetes megoldást nyújtják a gyors zsírvesztés érdekében, ráadásul plussz energiát biztosítanak az edzés során.

20db pezsgőtablettát tartalmaz.

Biotech L-Carnitine Pezsgőtabletta Citrom Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:20
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Biotech L-Carnitine Pezsgőtabletta Citrom Figyelmeztetés

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) é

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Élő Angéla2019. 09. 11.

  finom és tényleg úgy hat ahogy le van írva :)

Rita2017. 04. 26.

  Edzés elött iszom segíti a fogyást jobban izzadok

Edit2017. 04. 07.

  hiánycikk volt. nem kaptam meg.

Anonim Felhasználó2017. 03. 16.

  Izombetegségre szedem,de most készlethiány miatt nem kaptam meg a terméket.

Anonim Felhasználó2015. 02. 10.

  Rengeteg C -vitamint tartalmaz!!!Elősegíti a fogyást,beindítja az izzadást!!