Classic Henna por Testfesték

Classic Henna por Testfesték

Raktáron

Testfestés esetén: ehhez a 100%-os henna porhoz szükséges még néhány hozzávaló, melyet a termék nem tartalmaz. Több recept létezik a profi henna krém elkészítéséhez. Mi is szeretnénk egy garantáltan bevált receptet adni Önnek, mely a termék dobozában található.

2 428 Ft
egységár: 24,28 Ft / g
Kosárba
EAN kód:8906018890676
Márka:Classic
Kiszerelés:100 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Classic Henna por Testfesték Részletes leírás

Testfestés esetén:
ehhez a 100%-os henna porhoz szükséges még néhány hozzávaló, melyet a termék nem tartalmaz. Több recept létezik a profi henna krém elkészítéséhez. Mi is szeretnénk egy garantáltan bevált receptet adni Önnek, mely a termék dobozában található.

Azonban a hozzávalókat megadnánk:
- Classic Henna por; cukor-citrom fixáló; szegfűszeg (egész és őrölt); eukaliptusz olaj; fekete tea; instant kávé; víz.
Ezekkel az összetevőkkel és a megadott módon alkalmazva a lehető legsötétebb feketés barna mintákat kapjuk!

Hajszínezés esetén:
önmagában használva vörös színt ad, amennyiben a barna és fekete árnyalatait szeretné elérni, használja együtt az Indigó porral.

Hajfestés esetén csupán 3 rész meleg víz, valamint egy evőkanál cirtomlé és ecet hozzáadásával gyorsan elkészíthető a hajra kenhető krém.

Classic Henna por Testfesték Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:1
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.