Clearspring Nori-Sushi Pirított Alga

Clearspring Nori-Sushi Pirított Alga

Raktáron

Szárított, lapokká préselt tengeri moszat (hoshi-nori). .

2 566 Ft
egységár: 366,57 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5021554001072
Kiszerelés:7 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Clearspring Nori-Sushi Pirított Alga Részletes leírás

Clearspring Nori-Sushi Pirított Alga - 17 g

Fogyasztás előtt nyílt láng fölött néhányszor elhúzzuk, így a színe megváltozik, és kellemes illata lesz. Már időszámítás szerinti hatodik században fogyasztották Kínában. A Szung-dinasztia idejéből, mint az uralkodónak szánt ajándékot említik Fucsien tartomány tisztelgéseként.

Az egyik különlegessége a sejtfalának alacsony cellulóz tartalma, ami által könnyen emészthető. Az alga nagy koncentrátumban tartalmaz proteint, vitaminokat, ásványi anyagokat, ezenfelül nagyobb mennyiségű C-vitamint tartalmaz, mint a friss narancs. A-vitamin tartalma vetekszik a spenóttal, jelentős B-vitamin készlete is. Aminosav tartalma hasonló a zöldségekéhez. Olyan anyagok is kimutathatók benne, melyek a máj működését segítik, és karbantartják a vér koleszterin szintjét. Hatékony méregtelenítő. Emellett számos ásványi anyag van benne melyek a sejtfunkciókhoz nélkülözhetetlenek, például cink, mangán, réz, szelén. 

7 db pirított lap, előkészítés nélkül, azonnal felhasználható.

Összetevők:
Szárított és pirított nori tengeri zöldség (Porphyra Tenera)

Felhasználási javaslat:
Sushihoz ollóval vágjuk négyzetekre vagy vékony csíkokra vágva ételek körítéséhez, díszítéséhez.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.