AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Dietet-In tabletta

Márka: Dietet-In
3-6 munkanap múlva Önnél
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 40 db
Ezt a terméket legutóbb 5 napja vették meg.
5997543500027
Aktuális ár:
1 335 Ft
Egységár:
33,38 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Telefonos ügyfélszolgálat nem elérhető.
Rendelését telefonon keresztül is leadhatja munkanapokon 8 és 16 óra között a
+36 (30) 397-73-51 telefonszámon!
A rendelés során kérjük hivatkozzon az alábbi termékazonosítóra: 23450.
Termékleírás
A DIETET-IN tabletta szedésével

- a szénhidrát anyagcsere egyensúlyi állapotának fenntartása segíthető,

- a fogyókúrák során jelentkező speciális vitamin- és nyomelemhiánymegelőzhető,

- a súlycsökkentő diéták eredményessége segíthető,

- a fogyókúrázók életminősége javítható.

A speciális vitamin- és nyomelempótlás segíti aszénhidrát-anyagcsere egyensúlyi állapotának fenntartását, a nyomelem- ésvitaminhiány okozta mellékhatások megelőzését illetve súlyosságuk csökkentését,a testtömeg zsír/izom arányának javítását.

A cukorbetegség megelőzésében illetve kezelésében nagyjelentőségű a megfelelően összeállított diéta, amelynek része az optimálisnyomelem- és vitaminpótlás. Különösen azon

komponensek érdemelnek figyelmet, amelyek hiányacukorbetegség-szerű állapotot hozhatnak létre, illetve amelyek fokozottkiürülése észlelhető a cukorbetegeknél. A tartósan fogyókúrázóknál gyakranfellép speciális vitamin- és nyomelemhiány. Fontos, hogy minden esetben anyomelem- és a vitaminpótlás célzott, a szervezet igényéhez igazodó legyen.

Mik a DIETET-IN tablettahatóanyagai?
A készítmény hatóanyagai:50 μg króm (chromium), 1 mgmangán(manganum), 5 mg cink(zincum) és 7 mg nikotinsavamid (nicotinamidum)tablettánként.

Mit tartalmaz még a készítmény?
A készítmény segédanyagai: polyvidon, laktóz (tejcukor), kukorica-keményítő,magnézium-sztearát, kolloid szilicium-dioxid, talkum.

Mit kell tudnia a kezelésmegkezdése előtt?
A DIETET-IN tabletta szedése a korábban beállított terápiátés diétát nem helyettesíti.

A króm (létfontosságú nyomelem) hiányában fokozódik acukorbetegség kialakulásának a veszélye és fordítva: a betegség fennállásakornövekszik a szervezet króm igénye. A nikotinsavamiddal együtt alkotja acukoranyagcsere egyik ismert szabályzó faktorát az ún. Glükóz ToleranciaFaktor-t.

A mangán (nélkülözhetetlen nyomelem) számos, a sejtanyagcseréjében szerepet játszó enzim alkotórésze. Hiánya esetén egyeséletfunkciók, így például a cukorlebontás lelassul.

A cink (esszenciális nyomelem): a cukorbetegektöbbségénél jellemzően alacsony a szervezet cink ellátottsága, pedig aszövődmények elleni hatékony védelemhez a cink jelenléte elengedhetetlen.
Figyelmeztetés
Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
Vélemények (1)
Összesen 1 értékelés.
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
2019-02-03 13:43:25
Pozitívum: még nem tudommegitélni.