Arkoroyal bio immunité forte ampulla 20 db

Arkoroyal bio immunité forte ampulla 20 db

Raktáron

Védekezőképesség támogatására és a megfázásos betegségek első tüneteinek megjelenésekor. Étrend-kiegészítő propolisszal, méhpempővel, mézzel, virágporral és echinaceaval. Az ARKOPHARMA Laboratories kifejlesztette az ARKOROYAL® BIO IMMUNITÉ FORT „AZ ELSŐ JELEKTŐL” készítményt, amely echinaceát és 5 méhészeti terméket: méhpempőt, zöld és barna propoliszt, manukamézet és virágport tartalmaz.

8 722 Ft
egységár: 436,08 Ft / db
Kosárba
EAN kód:3578835501872
Márka:Arkoroyal
Kiszerelés:20 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Arkoroyal bio immunité forte ampulla 20 db Részletes leírás

Védekezőképesség támogatására és a megfázásos betegségek első tüneteinek megjelenésekor.
Étrend-kiegészítő propolisszal, méhpempővel, mézzel, virágporral és echinaceaval.

Az ARKOPHARMA Laboratories kifejlesztette az ARKOROYAL® BIO IMMUNITÉ FORT „AZ ELSŐ JELEKTŐL” készítményt, amely echinaceát és 5 méhészeti terméket: méhpempőt, zöld és barna propoliszt, manukamézet és virágport tartalmaz. Ez utóbbi segít az immunrendszer megerősítésében, az echinacea pedig támogatja a szervezet védekezőképességét a téli kellemetlen tünetek első jeleitől.
*A méhészeti összetevők fenntartható méhészetekből származnak.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS:
Az első jelektől vegyen be egy ampullát reggelinél, lehetőleg egy pohár vízben vagy gyümölcslében hígítva (200 ml), 20 napig.
A szedése folytatható heti 4 ampullával 5 héten keresztül. A kúra évente többször is megismételhető. Tekintettel a termék természetes jellegére, enyhe lerakódás megjelenhet benne, ezért hígítás előtt jól rázza fel.
FIGYELMEZTETÉSEK: 12 éves kortól. Nem ajánlott terhesség és szoptatás alatt az erre vonatkozó adatok hiányában. Méhészeti termékekre allergiásoknak nem ajánlott. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Ne lépje túl a napi ajánlott adagot. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet, valamint az egészséges életmódot. Ne a pohár felett törje fel az ampullát, így nem kerülhet a folyadékba üvegdarab.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.