Dr.Chen Ginseng-Ginkgo biloba Forte kapszula

Dr.Chen Ginseng-Ginkgo biloba Forte kapszula

Raktáron

A megfelelő agyi vérkeringéshez és a sejtek oxigén-ellátásához. .

2 525 Ft
egységár: 84,17 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999883802687
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:30 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Ginseng-Ginkgo biloba Forte kapszula Részletes leírás

Ginseng Ginkgo Biloba Forte kapszula - 30db

étrend-kiegészítő

A Ginkgo biloba és a rózsagyökér támogatják a megfelelő vérkeringést, beleértve az agyi és a perifériás (végtagok) keringést is.
A standardizált kivonatból származó ginkgo flavonoidok hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő véráramláshoz, ezáltal a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához. Keringésre gyakorolt hatásának köszönhetően támogatja az időskori agyműködés megfelelő szinten tartását.
A rózsagyökér tibeti gyógynövény, hozzájárul a keringési rendszer normális működéséhez, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához, a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához, valamint antioxidánsként védi a sejteket a káros oxidatív folyamatokkal szemben.
A ginseng hozzájárul a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához.

Ajánlott adagolás: napi 1 × 1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve.

Adagolás (felhasználás): naponta 1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve.

Összetevők: Panax ginseng gyökér kivonat (200mg), Ginkgo biloba standardizált kivonata (60 mg), Rózsagyökér kivonat zselatin kapszulába töltve.

Aktív anyagok napi 1 kapszulára: ginsenozid: 2 mg; 60 mg standardizált Ginkgo biloba kivonatból: flavon glikozidok: 14,4 mg, terpén laktonok: 3,6 mg; rózsagyökér kivonat: 40 mg, ami megfelel 200 mg rózsagyökérnek.

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! Gyermekek elől elzárva tartandó. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Acetilszalicilsavat és véralvadásgátlót szedők számára nem ajánlott.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Kiss Csaba2018. 02. 23.

  Javítja a fizikai és szellemi teljesítményt!

geza62017. 04. 06.

  Frissen tart.

Anonim Felhasználó2016. 10. 07.

  vérkeringésre, lábgörcsökre nagyon jó

Anonim Felhasználó2016. 07. 02.

  A virágpor allergia tüneteit megszünteti!

Anonim Felhasználó2016. 06. 30.

  Frissen tart,jó a közérzetem, több mindenre tudok figyelni stb.

István2016. 05. 06.

  Szellemi erősítést ad

geza62015. 05. 20.

  Fizikailag,szellemileg többet birok.Napi 12-14órát dolgozok 66-évesen.Senki ne várja,hogy 1-2 hónap után változnak a dolgok.El kell telnie 6-8 hónapnak ahhoz,hogy komolyabb változást észrevegyünk.Úgy hogy türelem.

geza62015. 02. 27.

  Elég hosszú idő 6-8 hónap mulva vettem észre jótékony hatását,úgy szellemileg,mint fizikailag.Frissen tart,többet tudok vállalni munkába.Napi 12-14 órát dolgozok,80% szellemi számítógép stb.Közbeiktatott ebédidővel (1 óra)és egész jól birom.Ja és 66éves vagyok.

  Nem tapasztaltam.Mellékhatást.

Még több mutatása