Homéodent Klorofilos Fehérítős fogkrém
Homéodent Klorofilos Fehérítős fogkrém - 1.
Homéodent Klorofilos Fehérítős fogkrém - 2.

Homéodent Klorofilos Fehérítős fogkrém

Raktáron

​A rozmaring, körömvirág és bűbájdió tartalmú fogfehérítő fogkrém klinikai kutatással igazoltan alkalmazható a fogak természetes fehérségének visszaállításában. A fogkrém gyógynövény és nátrium-bikarbonát összetételénél fogva együttesen járul hozzá a fogtisztításhoz és a fogíny ápolásához.

2 425 Ft
egységár: 32,33 Ft / db
Kosárba
EAN kód:3401546336016
Kiszerelés:75 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Homéodent Klorofilos Fehérítős fogkrém Részletes leírás

​A rozmaring, körömvirág és bűbájdió tartalmú fogfehérítő fogkrém klinikai kutatással igazoltan alkalmazható a fogak természetes fehérségének visszaállításában. A fogkrém gyógynövény és nátrium-bikarbonát összetételénél fogva együttesen járul hozzá a fogtisztításhoz és a fogíny ápolásához. Homeopátiás kezelések mellé kifejezetten ajánlatos.

A rozmaring hatékonyan előzi meg a fogkőképződésért és a fogszuvasodásért fő felelős baktériumréteg fogzománcon való kialakulását. A körömvirág nyugtató, antiszeptikus hatású. A bűbájdió érfalvédő, vérzéscsillapító, nyugtató hatású.

A fogkrém gyógynövény és nátrium-bikarbonát összetételénél fogva együttesen járul hozzá a fogtisztításhoz és a fogíny ápolásához. A kívánt hatás elérése érdekében kúraszerűen kell alkalmazni felváltva a fogaknak és a fogínynek is teljes körű védelmet nyújtó Homéodent® fogkrémmel. Használata minden étkezés után ajánlott. Homeopátiás kezelések mellé kifejezetten ajánlatos.

Egyéb összetevők:
    - nátrium-fluorid
    - nátrium-monofluorofoszfát
    - szilícium-dioxid

A két fluor-só erősíti a fogzománcot, így akadályozva meg a fogszuvasodást. A szilícium-dioxid alaposan tisztítja a fogakat, és anélkül távolítja el a lepedéket és a fogkövet, hogy rongálná a fogzománcot és a fogínyt.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.