Kínai Zöld Puskapor tea
Kínai Zöld Puskapor tea - 1.
Kínai Zöld Puskapor tea - 2.
Kínai Zöld Puskapor tea - 3.

Kínai Zöld Puskapor tea

Nincs raktáron

Nevét a golyó alakúra sodort tealevelekről kapta. Kellemes, enyhén füstös ízű, erősen élénkítő hatású tea. A gunpowder kínai zöld tea, vagy más néven gyöngy tea alakjáról kapta a nevét. Mivel a tealeveleket egyenként kis golyókká sodorják, mely így a puskaporra (illetve gyöngyökre) hasonlít.

Kosárba
EAN kód:3379140108783
Márka:Eredeti Kínai
Kiszerelés:250 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Kínai Zöld Puskapor tea Részletes leírás

Nevét a golyó alakúra sodort tealevelekről kapta. Kellemes, enyhén füstös ízű, erősen élénkítő hatású tea.

A gunpowder kínai zöld tea, vagy más néven gyöngy tea alakjáról kapta a nevét. Mivel a tealeveleket egyenként kis golyókká sodorják, mely így a puskaporra (illetve gyöngyökre) hasonlít. A tealevelek összesodrásával a frissességet akarták megőrizni. Ez az egyik legismertebb kínai zöld tea fajta.

A Gunpowder teának erőteljes íze van, sokan hasonlítják ezt az ízt a lágy mézhez. A tea íze kicsit füstös, enyhe rezes utóízzel. A Gunpowder teáknak általában fűre emlékeztető ízhatása van, de akad olyan is amely mentára vagy borsra emlékeztet. Az elkészült tea sárga színű.

A teaivás szokása Kínából ered, de az emberiség legelterjedtebb italának felfedezése a legendák homályába vész. Ismert egészségmegőrző hatása miatt a zöld tea fogyasztása keleten évezredes hagyományokkal rendelkezik.

A zöld tea egészségre kiható ereje legnagyobb mértékben a benne található nagy mennyiségű antioxidáns anyagok (polifenolok, s annak egyik csoportja, a katekin vegyületek) jótékony hatásának köszönhető.
A zöld tea négyféle katekin vegyületet tartalmaz, melyek közül a legfontosabb az EGCg, vagyis az epigallokatekin-3-gallát. (EpiGalloCatechin-3-gallate)
Egy 2007-es amerikai tanulmány több száz élelmiszert megvizsgálva kimutatta, hogy a zöld teában kiemelkedően magas az EGCg koncentráció.

Egészségmegőrző tulajdonságai mellett, a zöld tea hatása a zsírégetés felgyorsításában is megnyilvánul. Ezért is mondják, hogy a zöld tea az egyik legjobb zsírégető tea!
A zöld tea zsírégető hatása kétféleképpen nyilvánul meg:

1. A zöld tea közvetlen zsírbontó hatású
A zöld tea javítja az emésztést, és elősegíti az emésztőrendszerbe került zsírok azonnali lebontását. Éppen ezért érdemes a főétkezéseket egy-egy csésze zöld tea elfogyasztásával kezdeni.

2. A zöld tea anyagcsere serkentő, lebontja a régóta jelen lévő zsírokat
A zöld tea serkenti az anyagcserét, ezáltal előmozdítja a régóta jelen lévő zsírrétegek lebontását, ami növeli a bőr rugalmasságát, így csökken a cellulit (narancsbőr) kialakulása, s megszabadulhatunk a fölös centiméterektől!

A zöld tea több koffeint tartalmaz mint a kávé, de fokozatosan szívódik fel a bélben, órákon át egyenletesen fejti ki hatását. Serkenti a szellemi teljesítőképességet, a gondolattársításokat, a megfigyelő- és koncentrálóképességet, megelőzi a fáradtságérzetet. Mindezt ráadásul káros mellékhatások nélkül!

Kínai Zöld Puskapor tea Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:1
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2016. 04. 01.

  Valódi levelekből van, finom az íze ,jó ár érték arány

Anonim Felhasználó2015. 12. 17.

  Jó ár-érték arány.

Anonim Felhasználó2015. 11. 06.

  Akciós termék, jó ár-érték arán