Natracare Bio ultra vékony tisztasági betét 22 db

Natracare Bio ultra vékony tisztasági betét 22 db

Raktáron

A Natracare betétek 100% organikus pamut bevonattal készíti betétjeit, melyek mentesek a káros adalékanyagoktól. Előnyük, hogy mind a pamut termesztése, mind a feldolgozása ellenőrzött körülmények között történik, az organikus követelményrendszereknek megfelelően.

1 624 Ft
egységár: 1 624,2 Ft / db
Kosárba
EAN kód:782126003096
Márka:Natracare
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Natracare Bio ultra vékony tisztasági betét 22 db Részletes leírás

Natracare Bio ultra vékony tisztasági betét - 22 db

A Natracare női higiéniai termékek védik a nők egészségét és a környezetet. Választ adnak az egészségügyi és környezetvédelmi aggodalmakra: a klórozás okozta dioxinszennyezésre, a növényvédőszerek permetezésére a hagyományos pamuttermelésben, és a műselyem használatára a női higéniai cikkekben.

A Natracare tisztasági betétek használatával kizárólag 100% minősített organikus pamut fog a bőrödhöz érni. A természetes növényi alapanyagok szellőzést biztosítanak, puhák és kényelmesek, hogy minden nap száraz maradj.
Mentesek műanyagoktól, illatanyagoktól, klórtól, segítségükkel elkerülheted a szintetikus és bőrirritáló anyagokat, amelyek oly sok menstruációs termékben megtalálhatók.
Sok nőgyógyász ajánlja érzékeny bőrű nőknek a Natracare termékeket, mivel így a bőrük kevesebbszer fog klórozott, szintetikus anyagokkal, latexszel vagy szuperabzorbens polimerekkel érintkezni.
Minden évben sok milliárd betétet használnak el. Ezek nagy része több mint 90%-ban kőolaj alapú műanyagból áll, ami örökre szennyezni fogja a környezetet. Hulladéklerakókon és az óceánokban köt ki, pusztítja az életet és belekerül a táplálékláncba. A Natracare választásával nemet mondasz a kőolaj alapú műanyagokra.

Egyenes vonalú dizájn, ami diszkréten belesimul a fehérneműdbe.

• Puha minősített organikus pamut fedőréteg
• Jól szellőző, természetes anyagok
• Műanyagmentes
• Illatanyag- és színezékmentes
• Teljesen klórmentes
• Biológiailag lebomló és komposztálható

A légáteresztő betétek nagyon vékonyak, viselésük kényelmes és bőrbarát. Hátoldaluk növényi keményítőből készült, mely a vízállóságot biztosítja.

Hossz:
16 cm.

Figyelmeztetés:
Környezetbarát, hulladékként 96%-ban biológiai úton lebomló termék. Kifejezetten ajánlott érzékeny bőrűeknek.

Natracare Bio ultra vékony tisztasági betét 22 db Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:22
Csomagolási mértékegység:db
Összetevők:Bio pamut bevonattal, Bőrbarát, légáteresztő

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.