Natural Vitale Homoktövis Bogyó őrlemény

Natural Vitale Homoktövis Bogyó őrlemény

Nincs raktáron

A homoktövis „titka” a benne lévő, legalább 190 biológiailag aktív anyag egymást erősítő hatása. .

Kosárba
EAN kód:5999886411022
Márka:Natural
Kiszerelés:100 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Natural Vitale Homoktövis Bogyó őrlemény Részletes leírás

Natural Vitale Homoktövis Bogyó őrlemény - 100 g

A termék nyers homoktövisből készül, a gyümölcshús magról való leválasztásával. A leválasztott húst kíméletesen szárítják, majd őrlik. Íze jellegzetes, homoktövisre emlékeztető, savanykás. A végtermék 50%-ban a homoktövis héját és húsát, és mintegy 50%-ban a homoktövis magjának anyagait hordozza. Jelentős mennyiségben megtalálhatók a bogyókban a karotinoidok, az A-vitamin előanyagai, amelyek önmagukban is elsődleges antioxidánsok. Ezeken felül a B-vitamincsalád tagjai is jelen vannak a termésben: a B1-, B2-, B6-, B8- és B9-vitamin. A friss termés C-vitamin tartalma kimagasló, emellett K-, E-, F- és P-vitamint (rutint), vasat és nyomelemeket is tartalmaz. Igen gazdag növényi szerves savakban (almasav, ecetsav, stb), és számos értékes fitokemikáliát is hordoz.

Felhasználási javaslat
2-3x1 teáskanálnyi homoktövishús és mag őrleményt elkeverve müzlibe, teába, gyümölcslébe, joghurtba vagy más folyadékban. A hatást fokozhatjuk, többféle őrlemény összekeverésével (pl. szőlőhéj,-feketeszeder,-feketeribizli őrlemény).

Tárolás:
Az őrleményeket ajánlott száraz, napfénytől védett, hűvös helyen, jól lezárva tárolni.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.