Naturgold bio tönköly kuszkusz teljeskiőrlésű 250 g

Naturgold bio tönköly kuszkusz teljeskiőrlésű 250 g

Raktáron

A mediterrán konyha nélkülözhetetlen alapanyaga újragondolva: ősi gabonából, teljes értékű táplálék forrás.   Ízletes, gyors köret készíthető belőle. .

1 212 Ft
egységár: 4,85 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999882425566
Márka:Naturgold
Kiszerelés:250 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturgold bio tönköly kuszkusz teljeskiőrlésű 250 g Részletes leírás

A Naturgold teljes kiőrlésű kuszkusz párolt zöldségekkel, hüvelyesekkel köretként vagy főételként is fogyasztható.  A kuszkusz kinézetre gabonafélének tűnik és megfőzni is úgy szokás, azonban a szó szoros értelmében egy tészta.

Elkészítése: a kuszkuszt forrázzuk le egy-, másfélszeres mennyiségű vízzel, annak megfelelően, mennyire szeretnénk pergősre. Fedjük le egy tányérral vagy fedővel, és várjuk meg, amíg 5-10 perc alatt megpuhul.

Átlagos tápérték / 100 g:
Energia: 1507 kJ / 356 kcal
Zsír: 2,2 g
amelyből telített zsírsavak: 0,4 g
Szénhidrát: 69 g
amelyből cukor: 4,6 g
Élelmi rost: 6,1 g
Fehérje: 12 g
Só:


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

K. Noémi2023. 01. 25.

  Gyors ügyintézés, minden rendben volt.