Naturol Dióbél olaj

Naturol Dióbél olaj

Raktáron

A dióbél gazdag vasban és cinkben, de tartalmaz még káliumot, magnéziumot, foszfort, ként, valamint A-, B-, C-, D-, F- és P- vitaminokat. .

2 289 Ft
egységár: 22,89 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5997313306019
Márka:Naturol
Kiszerelés:100 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturol Dióbél olaj Részletes leírás

Naturol Dióbél olaj - 100 ml

A termésből sajtolt dióolajban sok telítetlen zsírsav van, ezért az érelmeszesedés és a magas vérnyomás megelőzésére vagy gyógyítására alkalmas. A magvakból hidegen sajtolt olaj 73-84 telítetlen zsírsavat tartalmaz, éppen ezért értékesebb a napraforgó- vagy szója olajnál is. Összetételében részt
vesz még a linolénsav, az olajsav, és a telítetlen zsírsav is. Igen fontos az érelmeszesedést gátló hatása. A dió olajának féregűző hatást tulajdonítanak.
Angolkóros és vérszegény gyermekeknél, valamint különböző bőrbajoknál is hatásos. Ha nyersen fogyasztjuk, magas zsírtartalma miatt tartalékenergiát képezhet belőle a szervezet. A hőkezelés, a sütés a dió értékeit csökkenti. Amellett, hogy nagyon tápláló, számos értékes tulajdonsággal rendelkezik.
Nyirokrendszer szabályozó, jó idegrendszeri bántalmak ellen is. A gyümölcse vérszegénység és sápadtság esetén is jótékony hatású.

Összetevők:
Jelentős mennyiségben tartalmaz telítetlen zsírsavakat. Fehérje tartalma a dióbél 20-25 %-a. Magas az A, B1, B2, B5 és C vitamin, valamint jelentős az ásványi anyag (foszfor, kálcium, kálium, vas) tartalma. 

Adagolási javaslat:
Napi 2-4 teáskanállal, illetve ízlés szerint.

Tárolás:
Hűvös és száraz helyen. 


Naturol Dióbél olaj Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:1
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.