Solio Hidegen sajtolt Argán olaj

Solio Hidegen sajtolt Argán olaj

Raktáron

Az argán fa csonthéjas termésének magjaiból, hidegen sajtolással kinyert olaj az argánolaj. Az argan fa a föld egyik legidősebb fafajtája. A világon egyedül Marokkó délnyugati részén él, ellentmondva a sivatag törvényeinek.

10 101 Ft
egységár: 50,5 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5997259371300
Márka:Solio
Kiszerelés:200 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Solio Hidegen sajtolt Argán olaj Részletes leírás

Az argán fa csonthéjas termésének magjaiból, hidegen sajtolással kinyert olaj az argánolaj. 
Az argan fa a föld egyik legidősebb fafajtája. A világon egyedül Marokkó délnyugati részén él, ellentmondva a sivatag törvényeinek. Illatos olaja Marokkó folyékony aranyának számít, mivel a betegségek megelőzésére és kezelésére szolgál, valóságos élet elixírként. 

Az argan olaj 80%-ban esszenciális zsírsavakból épül fel, rendkívül magas az alfa-tokoferol (természetes E-vitamin) tartalma, ezen kívül gazdag A- és D-vitaminbanban, így az összetevők magas szabadgyök megkötő tulajdonsága révén megóvja a bőrt a külső és belső károsító anyagok okozta idő előtti elváltozásoktól. 

Az Argán olaj általános hatásai: gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, nedvesség megkötő, revitalizáló, gombaölő, baktériumölő, vérellátást javító, sejtfalvédő, immunrendszer erősítő, intenzív zsírégető. 
Felhasználási területe: Fürdés, vagy tusolás után a bőrön vékony, jól befogadható réteget képez. 
Pattanásokra, ekcémára, neurodermitisre, leégésre fényvédő hatású, védelmet nyújt az UV- sugarak ellen (5-ös faktorú), érzékeny- száraz bőrre, hajhullásra, száraz, törékeny hajra (pakolásként csodákat tesz a hajjal), narancsbőr ellen, reumatikus megbetegedések ellen, antioxidáns volta miatt bizonyos daganatos megbetegedések esetén jótékony hatású, érelmeszesedésre, magas vérnyomásra, keringési zavarok esetén, szívkoszorú-ér betegség ellen, a szívinfarktus rizikójának csökkentésére. 

Ajánlott mennyiség: 3 teáskanál naponta, a kész ételhez fogyasztva, illetve tetszés szerinti mennyiség a bőrbe simítva.

Solio Hidegen sajtolt Argán olaj Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:20
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

A. A.2023. 05. 22.

  Ára nagyon jó. kiváló termék

Juhász Csaba2016. 07. 11.

  Jó hatása van a szervezetre.

Erzsébet2016. 04. 08.

  Nagyon száraz bőrre használom, és segít, a szaga viszont számomra iszonyú!