Thermál Hajdúszoboszlói gyógyvízkrém 75 g

Thermál Hajdúszoboszlói gyógyvízkrém 75 g

Raktáron

A Hajdúszoboszlói gyógyvíz - mikro-és nyomelem-tartalmánál fogva - kiválóan alkalmas mozgásszervi panaszok esetén a bőrön keresztül bejuttatva a reumatikus és izomfájdalmak csökkentésére és kezelésére.

1 845 Ft
egységár: 24,6 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5997182111219
Márka:Thermal
Kiszerelés:75 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Thermál Hajdúszoboszlói gyógyvízkrém 75 g Részletes leírás

Thermal Hajdúszoboszlói Gyógyviz-Bor krém - 75g

Könnyen felszívódó, zsíros nyomot nem hagyó, hatékonyan hidratáló és az oldott mikro-és nyomelemeket a bőr mélyebb rétegeibe is bejuttató professzionális masszázskrémbe nagy mennyiségben vittük be a gyógyvizet. Következésképpen megtapasztalhatja, hogy a krémet a bőrbe masszírozva a gyógyvizes kezelés és masszázs hatékonysága megnő. A krémben lévő E-, B1-, B3- és B5 vitaminok a bőrhám regenerációs folyamatait felgyorsítják, hozzájárulnak a fájdalomérzet csökkentéséhez. A boróka illóolaja olyan β-pinén tujon ) tartalmaz, amely az aromaterápiában reuma, hatóanyagokat ( szabinen, szabinol és szabinilacetát valamint nagymennyiségű borneol, α, izületi gyulladás kezelésére ajánlott. A krémbe nagy mennyiségben bedolgozott boróka-illóolaj az ún. meszesedések masszírozással kombinált kezeléseiben is hatékonyan alkalmazható; izomlazító és a bőrhám anyagcseréjét, méregtelenítési folyamatait stimuláló hatását is kifejti.

Alkalmazása:
A krémet használhatjuk alkalomszerűen vagy legalább 1-2 hétig kúraszerűen. A krémet kenjük az ápolandó testrészre, és enyhe mozdulatokkal masszírozzuk a bőrbe. Kúraszerű alkalmazása esetén a krémet naponta többször (kétszer-háromszor) célszerű használni. A rendszeres használata támogatja a rejuvenálódási folyamatokat. Egy kúra időtartama kb. hét nap.

Figyelmeztetés
A termék kifejlesztése a hatékonysága érdekében szakorvosi tapasztalatok figyelembe vételével történt.

Thermál Hajdúszoboszlói gyógyvízkrém 75 g Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:10
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2015. 06. 06.

  Rendszeresen használom, igazán hatásosnak találom