Biotech usa vitamin-b complex 60 db

Biotech usa vitamin-b complex 60 db

Raktáron

Kiegyensúlyozott B-vitamin készítmény, amely egyéb vitaminok, ásványi anyagok, antioxidánsok és gyógynövények mellett 8-féle esszenciális B-vitamint biztosít. A B-vitaminok elősegítik a szénhidrát-anyagcserét és az energiatermelést.

4 734 Ft
egységár: 78,9 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999076247974
Márka:Biotech
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biotech usa vitamin-b complex 60 db Részletes leírás

Kiegyensúlyozott B-vitamin készítmény, amely egyéb vitaminok, ásványi anyagok, antioxidánsok és gyógynövények mellett 8-féle esszenciális B-vitamint biztosít. A B-vitaminok elősegítik a szénhidrát-anyagcserét és az energiatermelést. A készítmény formuláját olyan növényi eredetű összetevők is kiegészítik, mint a guarana, a ginzeng a méhpollen és bioflavonoidok.
Kiszerelés: tabletta, 60 tabletta (30 adag)

Összetevők: tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz, hidroxipropil-metilcellulóz), L-aszkorbinsav, DL-alfa-tokoferil acetát, D-kalcium pantotenát, citrus bioflavonoid, tiamin mononitrát, niacinamid, csomósodást gátló anyag (magnézium sztearát, sztearinsav), vas fumarát, méh pollen, Panax Ginseng gyökér kivonat, Guarana mag kivonat, riboflavin, retinil acetát, piridoxin-hidroklorid, Valerián gyökér kivonat, édesgyökér por, réz szulfát, kolekalciferol, színezék (vas-oxid sárga, vas-oxid fekete), folsav, cianokobalamin, króm-klorid, nátrium szelenit, biotin.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.