Vitacare Csalán sampon

Vitacare Csalán sampon

Nincs raktáron

Könnyen zsírosodó hajra.

Kosárba
EAN kód:5997803939307
Márka:Vitacare
Kiszerelés:1000 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitacare Csalán sampon Részletes leírás

Vitacare Csalán sampon - 1000 ml

Csalán kivonata helyreállítja a haj zsírosodásáért felelős faggyúmirigyek működését, csökkenti a különböző hajproblémák (korpásodás, hajhullás) kialakulásának lehetőségét. A csalán hatóanyagi serkentik a fejbőr vérellátását és anyagcseréjét, megerősítik a hajhagymákat és a hajszálakat. Rendszeres használata javítja a haj minőségét, szép fényt és selymes tapintást kölcsönöz a hajnak.

Összetevők:
Water / Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamide, Glycol Distearate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Urtica Urens Leaf Extract  ,  Methylchloroisothiazolinone ta  ,  Hexyl Cinnamal i  ,  Benzyl Salicylate i I f  ,  Linalool i  ,  D-Limonene i  ,  Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Yellow 10 Lake / CI 47005, CI 42090 

Használati javaslat:
Mindennapi professzionális és otthoni használatra. Habosítsa fel a Vitacare Csalán sampont, és gyengéden masszírozza a fejbőrt, majd alaposan öblítse le! Ismétlést követően hagyja 1 percig hatni, majd öblítse le! Alkalmazza a Vitacare hajkondícionálót a fejbőrén és a haján. Hagyja 2-3 percig hatni, fésülje ki, majd öblítse le alaposan!

Vitacare Csalán sampon Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:6
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.