Vitaking Olajfalevél kivonat 500mg (60) kaps

Vitaking Olajfalevél kivonat 500mg (60) kaps

Raktáron

Vitaking Olivalevél – olajfalevél kivonat.

4 131 Ft
egységár: 68,85 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561257402
Márka:Vitaking
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitaking Olajfalevél kivonat 500mg (60) kaps Részletes leírás

Az olajfalevél hozzájárulhat a baktériumok, vírusok, gombák elpusztításához, a kórokozók elszaporodásának megakadályozásához, a káros és hasznos baktériumok egyensúlyának fenntartásához.

Vitaking Olajfalevél kivonat hatóanyagai 1 kapszulában:
Oliva levél kivonat (sztenderdizált 20% oleuropein) – 500mg (75mg)
Vitaking Olajfalevél kivonat összetevői:
Olival levél kivonat, zselatin.

Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula

Olajfalevél
Az olajfa levelének kivonata közel 100 értékes összetevőt tartalmaz, amelyek legyőzik a fertőző organizmusokat, illetve erős védekező képességet kialakítva meg is gátolhatják a fertőzés kialakulását. Azoknál a betegségeknél, amelyeket vírusok, baktériumok vagy gombák okoznak, gyors és hatásos segítséget jelenthet. Ajánlják például influenza, nátha, herpesz, hepatitisz, övsömör, Candida kezelésére. Antioxidáns hatásának köszönhetően védelmet nyújt a káros szabadgyökökkel szemben, lelassítja az öregedési folyamatokat. Megerősíti a legyengült immunrendszert, növeli a szervezet ellenálló képességét a betegségekkel és fertőzésekkel szemben.

Tájékoztatás az étrend-kiegészítőkről
Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.