Vitaking Halolaj Kids 500 mg kapszula 100 db

Vitaking Halolaj Kids 500 mg kapszula 100 db

Raktáron

Omega-3 – az agy tápláléka kicsiknek és nagyoknak. Az Omega-3 Kids a magas DHA tartalmú halolaj kifejezetten gyerekek számára készült. Két éves kortól adható a gyermekeknek. Kellemes, eper illatú, ennek köszönhetően könnyen megszeretik a gyerekek, és szívesen fogyasztják.

4 437 Ft
egységár: 44,37 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561257730
Márka:Vitaking
Kiszerelés:100 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitaking Halolaj Kids 500 mg kapszula 100 db Részletes leírás

Vitaking Halolaj Kids 500 mg kapszula 100 db

Az omega-3 zsírsavak (EPA és DHA) mindig is jelen voltak az emberiség táplálkozásában, főként a tengeri halakban és a növényi olajokban. Csak az utóbbi évtizedekben ismerték fel, hogy milyen fontos szerepük van a szervezet megfelelő működésének fenntartásában és egészségmegőrző szerepe is van. Napjainkban igen megnőtt az érdeklődés iránta.

Az omega-3 zsírsavak nem csodaszerek. Rendkívüli hatásuk egyszerűen abból fakad, hogy az emberi evolúcióban kitüntetett szerepet játszottak, ma meg gyakorlatilag hiányzik az étrendünkből. Ha nem kapnánk levegőt, a levegő is csodaszernek tűnne. – Szendi Gábor Omega-3 gyermekeknek A halolaj fontos kiegészítés lehet a fejlődésben lévő gyermekeknek.

Tudtad? Az agy a legzsírosabb testrészünk és a zsírtartalmának 70%-a omega-3 zsírsavakból áll.

Omega-3 halolaj, magas Omega3 tartalommal, kellemes, citrom illatú gélkapszulába zárva, ennek köszönhetően könnyen megszeretik a gyerekek, és szívesen fogyasztják.

Csecsemők esetén egy felszúrt kapszula tartalmát a bőrébe dörzsölve is felszívódik az omega-3 olaj, ami a szoptatás alatt a legjobb kiegészítési mód. Amikor aztán a kicsi áttér a szilárd táplálékokra, abba bele lehet keverni egy kapszula halolajat észrevétlenül. De persze lehet halhúst is, amikor már velünk étkezik.

Miért fontos? Az EPA és a DHA hozzájárul a szív megfelelő működésé­hez – a kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el. A DHA (dokozahexaénsav) hozzájárul a normál agymű­ködés fenntartásához – a kedvező hatás 250 mg DHA napi bevitelével érhető el. Hozzájárul a normál látás fenntartásához is – a kedvező hatás 250 mg DHA napi bevitelével érhető el.

Hatóanyagok 2 gélkapszulában: Halolaj: 1000mg ebből EPA: 200mg DHA: 300mg

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.