AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (20) 211 88 88
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
Vitamin Station E-vitamin 600mg gélkapszula
  • Vitamin Station E-vitamin 600mg gélkapszula

Vitamin Station E-vitamin 600mg gélkapszula

Márka: Vitamin Station
2-8 munkanap múlva Önnél.
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 100 db
  • OÉTI engedélyezési szám: 2042/2007.
Ezt a terméket legutóbb 3 napja vették meg.
461636446196
Aktuális ár:
2 745 Ft
Egységár:
27,45 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Védelem az oxidatív stressz ellen!

Az E-vitamin zsírban oldódó vitamin, ezért a szervezet viszonylag hosszabb ideig képes elraktározni a zsírszövetekben és a májban.

Az E-vitamin számos fontos élettani funkcióban részt vesz.

Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A Vitamin Station E-vitamin terméke búzacsírából nyert E-vitamint tartalmaz, 100 nemzetközi egységnyit kapszulánként.

E vitamin - A gyönyörű bőr titka


Az E-vitamin (más néven tokoferol) egy zsírban oldódó, különösen nagy fontosságú antioxidáns vitamin. Könnyen oxidálódik, napfény, vagy levegő hatására károsodhat.

Miért fontos?

Az E-vitamin jótékony hatású lehet az ideg- és keringési-rendszerre, a bőr- és a haj állapotára, javíthatja a sebgyógyulást, és a szexuális életminőséget is kedvezően befolyásolhatja. Ez a sokoldalú vitamin nélkülözhetetlen szerepet tölt be az oxidációs folyamatokban.
Napjaink civilizációs életvitele, a stressz, a szennyezett levegő, a dohányzás az élelmiszer-adalékok, a sok telített zsiradék fogyasztása alaposan próbára teszik szervezetünket...

Mi is az az oxidáció, és miért káros a sok szabadgyök?

Az élethez szükséges energiát a táplálékok elégetésével nyerjük. Ezeket nevezzük oxidációs folyamatoknak. A táplálékok oxidációja során természetes úton is keletkeznek szabadgyökök, melyeket a jól működő szervezet közömbösíteni tud. A szabadgyök-képződés mértékét jelentősen befolyásolják az életmódbeli-, és a környezeti tényezők. Sejtjeinkben a részecskék páros számú elektronokból álló kötésekkel kapcsolódnak össze. Ez adja a molekula stabilitását. Vannak azonban olyan molekulák, melyek páratlan számú elektront tartalmaznak. Ezeket hívjuk szabadgyököknek. Nagyon labilisak, és úgy törekszenek a stabil állapotra, hogy mindenhonnan elektront próbálnak rabolni, károsítva ezzel a körülöttük lévő szöveteket. Leginkább a sejtfalak molekulái vannak a veszélynek kitéve, mert nagyon sérülékenyek, és egy ilyen "akció" során könnyen elveszítik elektronjukat. A sejtfal károsodására a sejt széteshet, így károsodnak a szövetek. Ez a folyamat tehető felelőssé az öregedésért és a daganatos megbetegedésekért. "A szabad gyököket féken tartva az antioxidánsok jelenthetik az élet és a halál közötti különbséget, emellett befolyásolják, milyen gyorsan és mennyire öregszünk ... Az emberi szervezetben játszott szerepük egyszerűen csodálatos" (Lester Packer)

Antioxidáns védelem

Az antioxidáns vitaminok különböző hatásmechanizmussal védik meg szervezetünket a szabadgyököktől: egyesek átadják hidrogénjüket, így stabilizálva a "gyökállapotot", egy kevésbé reaktív vegyületet képeznek. Mások feláldozzák magukat az oxidácóra, vagy egyéb antioxidánsokat regenerálnak.
Antioxidáns tulajdonsággal bíró vitaminok a C-vitamin, az A-vitamin előanyaga: a Béta Karotin, illetve az E- vitamin. Mindegyik nagy hatékonyságú védelmi szerepet tölt be a saját posztján (immunvédekezés, sejtfal-védelem, szabadgyökök). Szervezetünk nem képes előállítani ezeket a vitaminokat, ezért kizárólag külső forrásból tudjuk fedezni a szükségletet.

Táplálékunk E-vitamin mennyisége nagyjából attól függ, mennyi, és milyen minőségű zsiradékot tartalmaz. A telítetlen növényi olajok nagymértékben tartalmazzák. Gazdag E-vitamin forrást jelentenek a csíráztatott magvakból hidegen sajtolt olajok, az olajos magvak és a teljes kiőrlésű gabona-félék. Ezekből a táplálékokból a megfelelő E-vitamin mennyiség elfogyasztása azonban problémát okozhat magas kalóriatartalmuk miatt. Érdemes ezért étrend-kiegészítő pótlást alkalmazni.

Egy kiadós edzés után is megnövekszik szervezetünkben a szabadgyökök mennyisége. Ez tehető felelőssé a sérülésekért, a fáradságért! Ennek ellensúlyozására természetes módon antioxidánsokat kezdünk termelni. Egy kimerítő edzés után meggyorsíthatjuk a regenerációs folyamatokat, ha antioxidáns étrend-kiegészítőket alkalmazunk.

Tudja-e, hogy az E-vitamint nem csak belülről alkalmazhatja?


A kapszulát szétvágva annak tartalmát közvetlenül, vagy arckrémébe keverve kenje bőrére! Akár csak néhány cseppet a ráncokba masszírozva, vagy a napi krémmel az egész arcon, dekoltázson rendszeresen alkalmazva hatékonyan segíthet bőre öregedésének lassításán! Különösen napozás után rendkívül gyorsan, és eredményesen regenerálhatja bőrét!

A Vitamin Station búzacsírából nyert, természetes E-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítője védelmet nyújthat sejtjeinknek a káros oxidatív folyamatokkal szemben, így számos betegség kialakulásának kockázatát csökkenthetjük. Túladagolásból eredő betegségét nem ismerjük.

Adagolás: napi 1 kapszula bő folyadékkal lenyelve.


Tudnivalók
Hatóanyag        Mennyiség 1 kapszulában         RDA%         Hatóanyag forrása
E-vitamin                      67mg (100IU)                   670%                  búzacsíra
Összetevők
DL-alpha tokoferil acetát, D-alpha tokoferil acetát, zselatin, tisztított víz, nedvesítőszer (glicerin).
Figyelmeztetés
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
Vélemények (16)
2019-11-22 18:34:16
Pozitívum: Jó áron, jó minőség.

2019-07-23 07:56:34
Pozitívum: Pár napja használom, jók a benyomásaim, kedvező árérték arányú termék!

2018-09-02 17:54:42
Pozitívum: Kiváló minőség és ár.

2018-03-10 18:00:59
Pozitívum: Kiváló minőség, jó ár, könnyen lenyelhető, hatásos,már régóta ezt a márkát vásárolom.

2018-03-08 18:17:49
Pozitívum: Jó minőség, jó áron.

2017-11-21 11:12:06
Pozitívum: Most kezdem szedni, bízom benne, hogy jó lesz.

2017-11-18 18:29:28
Pozitívum: Kiváló minőségű, ár nagyon kedvező, könnyen lenyelhető.

2017-11-17 08:28:35
Negatívum: Nem ajánlom, mert az ajánlat és a doboz tartalma nem egyezik. 600mg-os gélkapszulát ajánlottak és 67mg tablettát kaptam.
2017-10-14 18:17:26
Negatívum: Kicsi hatóanyag 4-5 szemet kell szedni
2017-09-22 07:57:23
Pozitívum: Ár érték aranyban jo. Konnyu lenyelni.

<< 1 2 >>