Weleda Ratanhia fogkrém

Weleda Ratanhia fogkrém

Raktáron

A frissítő Ratanhia fogkrém kalcium-karbonát ásványi tisztítótestecskékkel óvatosan és alaposan tisztítja a fogakat. .

1 888 Ft
egységár: 25,17 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:4001638098083
Márka:Weleda
Kiszerelés:75 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Weleda Ratanhia fogkrém Részletes leírás

Weleda Ratanhia fogkrém - 75ml

Frissítő, gyógynövényes formula. Kíméletesen és alaposan tisztítja a fogakat, miközben védi a fogzománcot. Rendszeres használata esetén eltávolítja a lepedéket és megbízhatóan véd a fogszuvasodástól. A kifejezetten érzékeny fogínyre kifejlesztett fogkrém segíti a szájflóra egyensúlyban tartását. A mirha és a kamilla kivonatai segítenek megvédeni a szájüreget a gyulladásos folyamatoktól. A rathaniagyökér feszesíti a fogínyt és segít megelőzni a fogínyvérzést. A benne lévő borsmenta és fodormenta illóolajoknak köszönhetően friss érzést és hosszan tartó friss leheletet biztosít. Klinikailag tesztelt, hogy csökkenti a lepedéket és a fogínyproblémákat. 
Minden Weleda fog- és szájápolási termék habzó tenzid, szintetikus aroma, színezék és tartósítószer, illetőleg cukor és cukorpótló mentesek. Ezáltal egyensúlyba kerül a szájflóra, amely egy fontos feltétele a jó közérzetnek.

Alkalmazás:
A fogkrémet nedves fogkefére nyomjuk és kis, körkörös mozdulatokkal megtisztítjuk a fogakat és a fogínyt.
Alkalmas vegánok számára is.

Összetevők:
Ratanhia gyökér és mirha kivonat, borsmenta olaj, fodormenta olaj, kömény olaj, víz, Calcium-carbonat, glycerin, Magnézium-aluminium-szilikát, xanthan (természetes forrásból), glycirrhisin sav ammónium sója.

Weleda Ratanhia fogkrém Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:1
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.