Winter Collagene Facelift koncentrátum

Winter Collagene Facelift koncentrátum

Raktáron

Bőrünk 75%-át kollagén alkotja.  A korral évente 1 % -ot veszítünk Kollagénből. Az ínak, kötőszövetek, haj, bőr, ízületek, izmok, porcok, és létfontosságú szerveink természetes összetevője. Miért ne tagadnád le a korodat? Megteheted! A kollagénről:Az öregedés folyamata: A test kollagén termelése az életkorral egyre csökken, először azt vesszük észre, hogy harminc éves korunk környékén, arcunkon apró szarkalábak, ráncok képződnek.

8 990 Ft
egységár: 17,98 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999882575612
Márka:Winter
Kiszerelés:500 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Winter Collagene Facelift koncentrátum Részletes leírás

Bőrünk 75%-át kollagén alkotja. A korral évente 1 % -ot veszítünk Kollagénből.
Az ínak, kötőszövetek,haj, bőr, ízületek, izmok, porcok, és létfontosságú szerveink természetes összetevője.
Miért ne tagadnád le a korodat? Megteheted!

A kollagénről:
Az öregedés folyamata:
A test kollagén termelése az életkorral egyre csökken, először azt vesszük észre, hogy harminc éves korunk környékén, arcunkon apró szarkalábak, ráncok képződnek. A bőr elveszti fiatalságát, ragyogását lassan kiszárad, a haj meggyengül és elveszti fényét. Ebben az életkorban, az egyre lassuló kollagén termelés, már károkat okozhat a testünkben. Ezekre a hatásokra már csak akkor figyelünk fel, amikor az elváltozások egyre komolyabbak lesznek. Hirtelen kezdenek nehezünkre esni mindennapi tevékenységeink, az ízületi fájdalmak egyre intenzívebbé válnak. Megtapasztaljuk az életkorral járó fájdalmakat. Az idő múltával kötőszöveteink és izom-szöveteink károsodnak, a kollagén termelődésének csökkenése következtében. Ezt követi a csontszerkezet meggyengülése.
A kollagén hiány úgy támad meg bennünket, mint egy célpontját vesztett rakéta.
Egyik reggel felébredünk és azt mondjuk: "Ez egyáltalán nincs jól így!"
Délelőtt mindenféle testápolót, krémet kenünk magunkra, majd hirtelen felkapjuk a fejünket a legújabb kozmetikai termékeket reklámozó hirdetésekre. Csak miután már több réteg krémet kentünk a bőrünkre, jövünk rá, hogy mindez nem elég.
Hogy miért? Mert a tüneteket kezeljük, nem a problémát.

Porcok és izületek:
A porc anyaga meglehetősen tömör, gumi szerű anyag, amely a csontok végén található.
Alapvető funkciója az, hogy rugalmasságának és alakfelvevő tulajdonságának, illetve nyomás tűrésének köszönhetően, csökkentse a csontok között fellépő súrlódást, elnyelje a csontokat érő rázkódást.
A kollagén jótékony hatását számos kutatás bizonyította:
• Javítja a bőrszövet minőségét (rugalmasabb és feszesebb bőr, erősebb és egészségesebb haj)
• Csökkenti és megszünteti az izületi bántalmakat
• Elősegíti az inak és porcok regenerációját
• Felgyorsítja a testsúlycsökkentést, megfelelő módon és mennyiségben használva, kalóriaszegény diéta mellett
• Növeli az izomzat teljesítményét, rendszeres fizikai aktivitás végzése esetén
• Lassítja az öregedés folyamatát ..................és az eredmény látszik!"

Adagolás: 2 x 12,5 ml (adagolókupak van a tetején) naponta, étkezés után 1/2 órával egy pohár vízben.

A Winter Collagene Facelift koncentrátum folyadék 3x annyi kollagént tartalmaz mint a tabletta. A folyadékot 40 év felettieknek javasoljuk, férfiaknak és nőknek egyaránt, hiszen nem csak haj, bőr, köröm -táplálék, hanem izom, ízület és csontozat építő anyag is.

Így egy üveg = 20 napi adag. A minimum kúra (megelőzés, szintentartás) 2 üveg = 40 nap. A komplett kúra ( haj-, bőr-, köröm probléma esetén, izom, ízületek betegségeinél, csontritkulásos tünetek kiegészítő terápiájaként) 5 üveg= 100 nap.

Hatóanyagok és hatásaik:
Kollagén és Elasztin: A kollagén mellett az elasztin is a bőr szerkezetének alapvető fehérjéje. A kollagén testvére. A kötőszövetek kollagén- és elasztinrostjai biztosítják a bőr megfelelő mechanikai tulajdonságait. Az öregedés folyamata során a rostokra lipidek rakódnak le, megvastagodnak, vízfelvevő képességük jelentősen csökken, a bőr rugalmatlanná válik. Az elasztint tartalmazó készítmények elősegítik az elasztin újraképződését a bőrben, feszessé, rugalmassá teszik a bőrt. Az elasztin rugalmasságot ad a bőrnek és a szerveknek. A korosodás és a környezeti tényezők - mint például a nap káros hatása - csökkentik a bőr azon képességét, hogy kollagént és elasztint termeljen, ami a ráncok kialakulásához vezet.

A stria (bőrcsíkok) voltaképp a bőr kötőszövetének szakadása. A kollagén és az elasztin rostok sérülnek a bőrben, ezeket kell regenerálni és folyamatosan rugalmasan tartani ( a bőrcsík jelentkezhet fogyással, hízással terhesség, túlsúly- és beszélhetünk növési csíkokról).
A bőrcsík nem egyenlő a narancsbőrrel.

Erdei rózsa = Csipkebogyó (Rosa Canina):

Hatóanyagai: C, B-vitamin, karotinoidok, illóolaj, flavonoidok.
Kitűnő bőrtáplálékok belsőleg.

Növény leírása: Csipkerózsa a gyüjtőneve a vadon élő rózsafajoknak, a gyepürózsának, ebrózsának stb. Bogyóra emlékeztető termésüket csipkebogyónak nevezik. Kimagozott formája a csipkehús gyógyászati alkalmazását kétezer éves írásos emlékek őrzik. A nemzetség kb. 100 faja trópusi hegyvidékeken és az északi féltekén él. A Rosa Canina változatos megjelenésű európai faj, a rózsafélék (Rosaceae) családjába tartozó cserje. Hazánkban is ez a legelterjedtebb. Sok rokon fajával, fajtaváltozatával él együtt hegyvidékeink kopáros, cserjés domboldalain, alföldi legelőkön, erdők, kertek szélén. Szára 2 m magasra megnövő, fás, ágai ívesen lehajlóak, jellegzetes horgas tüskékkel borítottak. Levelei 5-7 levélből páratlanul szárnyasan összetettek. A pálhalvelek a levélnyelek aljának két oldalára forrtak, alakjuk tojásdad, 1-1 levél mérete kb. 3x1 cm. A levélszél fűrészes. Virágai 5 csészelevélből és 5 sziromlevélből állnak, 3-5 cm átmérőjűek, rózsaszínes vagy fehér színűek. Májusban, júniusban nyílnak. Fejlett, serlegszerű vacokjuk van, melyben a magház található. Az álbogyótermés (csipkebogyó) fejlődésében a vacok is részt vesz, 1,5-3 cm hosszú, fényes, tojás alakú, húsos falú. Augusztus végétől érik, éretten piros színű, benne találhatóak a valódi, úgynevezett aszmagtermések, melyek sárgák, szögletesek, és merev szőrők veszik körül. A kettéhasított, terméstől megfosztott bogyókat nevezik "csipkehúsnak". A szép piros, de még kemény bogyókat gyűjtik, az első fagyok előtt. Fagy hatására a bogyó megpuhul.

Mire jó? Erősti az immunrendszert, antioxidáns, védi a sejteket a környezeti ártalmaktól, segíti a zsíros ételek emészését - epehajtó, májműködést serkentő. Serkenti a mellékvesék működését, csökkenti a koleszterinszintet, pótolja a szervezet jódszükségletét (a magokat tartalmazó bogyókból főzött tea). Szíverősítő, vízhajtó, enyhe hashajtó.

Hatóanyag: Kémiai alkotórészek: C-vitamin, illó- és zsíros olajok, cserzőanyagok, növényi savak, pektin, poliszacharidok, antociánok, flavonoidok, karotinoidok, ásványi sók (magnézium, vas, jód a magokban található), A-, B1-, K-vitamin, P-vitamin (rutin), mely kedvezően hat a hajszálerekre, gátolja a C-vitamin bomlását.

Búzacsíra:
Magas e-vitamin tartalmú. Az E-vitamin egy általános sejtvédő, sejtregeneráló vitamin, mely antioxidáns hatása révén hatástalanítja a szervezetünkben lévő szabad gyököket, megakadályozva, hogy azok beépüljenek sejtjeinkbe, így gátolva azok korai öregedését, rosszindulatú elfajulását.

Aloe vera (Aloe vera, A.barbadenis, A.vulgaris): A bőrön kívül, a testünk többi hámszöveteknek is (pl. a belek belsõ hámszövete, a légcsövek és nemi szervek) hasznára válik az aloé vera gyógyító tulajdonságai. Mikor szájon át vesszük be, az aloé vera segíti az emésztést és a tápanyagok felszívódását, a vércukor szint szabályázását, növeli az energia termelést, a szívérrendszer egészségét támogatja, javítja májfunkciót, tisztítja a szervezetet, ezáltal hasznos bőrünk számára is.

Növény leírása: Az Aloe vera a liliomfélék családjába tartozó pozsgás növény, húsos leveleiből származik az a kocsonyaszerű anyag, amit bőrproblémák helyi kezelésére használnak. A növény gyógyhatását már i.e. 1500-ban feljegyezték az egyiptomi orvosok.A növény eredetileg a Jóreménység fokáról származik, de Afrika füves pusztáin és Madagaszkárban vadon nő, ezenkívül termesztik a karib-tengeri és a mediterrán térségben, Japánban és az USA-ban is. Európában dísz- és gyógynövény.

Mire jó? Főbb előnyei: Az Aloe vera gél különösen hatékony sérült bőr ápolására, első fokú égési sebek, leégések, kisebb horzsolások kezelésére, övsömörnél fájdalomcsillapító és viszketésgátló hatása miatt használják. A gél antibakteriális hatású hidratálószerként is kiváló, mert a sebet nem szárítja ki. Az Aloe vera értágító hatása ezenkívül a vérkeringést is javítja, ezáltal felgyorsítja a hámképződést - így a fagyási sérülések enyhébb eseteiben is gyógyír. A gél antivirális hatása pedig a szemölcsök gyógyulását segíti elő. Az Aloe vera - bármilyen nagyszerű is kisebb vágások és horzsolások gyógyítására - nem biztos, hogy elég hatékony komolyabb gyulladt sebek kezelésére. Los Angelesben 21 nőnél a császármetszés utáni sebgyulladást Aloe verával kezelték és igen hosszú ideig - 53-tól 83 napig - tartott a seb begyógyulása. További előnyei: Az Aloe vera levéből ital is készíthető, amelyet gyulladásos eredetű emésztési problémákra használnak - többek között fekélyre és gyomorégésre. Igaz, eddig igen kevés adat áll rendelkezésre a növény belsőleg kifejtett hatásáról. Japánban az Aloe vera megszűrt levének alkotóelemeiről megállapították, hogy a gyomorsav képződését, így a fekély kialakulását is gátolja.Egy kísérlet során 18-ból 17 gyomorfekélytől szenvedő beteget gyógyított meg az Aloe vera szűrt leve, de sajnos nem volt a vizsgálatban placebocsoport. Egy amerikai gyógyszercégnél jelenleg folyó kutatás során az aloé alkotóelemeit alkalmazzák colitis ulcerosa - idült fekélyes vastagbélgyulladás - kezelésére. Más kísérletekben az Aloe vera vírusölő és immunerősítő hatását vizsgálják - ez különösen hasznos lehet az AIDS, valamint a leukémia és egyéb rosszindulatú daganatok kezelésére. Cukorbetegek terápiájában is kiegészítő szer lehet. Külsőleg kisebb égési sérülésekre, leégésre, vágási sebekre és horzsolásokra, rovarcsípés és -szúrás, kisebb bőrfek?lyek, fagyási sebek enyhítésére. Övsömörnél (herpes zoster) fellépő viszketés csillapítására. Szemölcs kezelésére. Belsőleg fekély, gyomorégés és egyéb emésztési panaszokra.

Hatóanyag: A tudósok nem tudják pontosan, hogyan fejti ki hatását az Aloe vera, de fő hatóanyagait már azonosították. A gyulladáscsökkentő anyagokban gazdag kocsonyás anyag egy acemannán nevű, rugalmas, zselészerű gélképző poliszacharidot tartalmaz. Ezenkívül kitűnő fájdalom- és duzzadáscsillapító szer, bradykinináz található benne, valamint magnéziumlaktát, amely a viszketést szünteti meg. Az Aloe vera hatóanyagai a hajszálereket is tágítják, ezáltal serkentik a véráramlást, s felgyorsítják a seb gyógyulását. Néhány tanulmány beszámol mikrobapusztító hatásáról is.

Érdekesség:
VÁSÁRLÁSI TANÁCSOK: Aloétermékek vásárlásakor ellenőrizze, hogy az Aloe vera az összetevők között az első helyen szerepel. A krémek és kenőcsök legalább 20 %-ának Aloe verát kell tartalmaznia. Ha belső használatra veszi, keressen olyan aloélét, amely legalább 98 % Aloe verát tartalmaz, és nincs benne aloin vagy aloé-emodin. Az IASC (Nemzetközi Aloé Tudományos Egyesület) önkéntes hitelesítő program keretében "IASC-hitelesített" cimkékkel látja el azokat a termékeket, amelyek nyers összetevőket tartalmaznak és megfelelnek a szabvány elvárásainak. Ellenőrizze ezt a cimkét, különösen ha Aloe vera lét vásárol! Magyarországon csak a KERMI és az OÉTI által engedélyezett táplálék kiegészítők kerülhetnek kereskedelmi forgalomba.

ÚJABB KUTATÁSOK: Az Aloe vera gélt a pikkelysömör kezelésére is lehet alkalmazni. Hatvan, makacs pikkelysömörben szenvedő embert vizsgáltak e módszerrel. Az érintett bőrfelületet naponta háromszor kezelték Aloe vera géllel, nyolc hónapon keresztül. A betegek 83 %-ánál komoly javulást tapasztaltak, szemben azokkal, akik csak placebót kaptak - ez utóbbiak aránya 6 % volt.

TUDTA? Az Aloe verából fürdő is készíthető, amely különösen napozás után (leégésnél) nyugtatja meg a bőrt. Csupán egy vagy két csészényi lét adjon egy kád meleg fürdővízhez.



Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2016. 09. 10.

  Hatásosnak találom. Az arcomon és más testrészeken is feszesebb a bőr.