Dr. Organic Alumíniummentes golyós dezodor bioaktív argánolajjal

Dr. Organic Alumíniummentes golyós dezodor bioaktív argánolajjal

Raktáron

Dr. Organic Alumíniummentes golyós dezodor marokkói bioaktív argánolajjal Bioaktív bőrápolás A Dr. Organic dezodorok a pórusok elzárása nélkül természetes összetevőkkel biztosítanak hosszantartó védelmet.

2 636 Ft
egységár: 52,71 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5060176674585
Márka:Dr. Organic
Kiszerelés:50 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr. Organic Alumíniummentes golyós dezodor bioaktív argánolajjal Részletes leírás

Dr. Organic Alumíniummentes golyós dezodor marokkói bioaktív argánolajjal
Bioaktív bőrápolás
A Dr. Organic dezodorok a pórusok elzárása nélkül természetes összetevőkkel biztosítanak hosszantartó védelmet. Gyengédek a bőrhöz, mégis hatékonyan semlegesítik a nem kívánt test-szagot, gátolják a túlzott verejtékezést, megnyugtatják és hidratálják a bőrt. Anélkül hatástalanítják a kellemetlen szagokat, hogy megzavarnák a bőr természetes működését: kémiailag kötik meg a kellemetlen szagok molekuláit, amelyek a verejtékben levő baktériumok bomlástermékeiből származnak. Bioaktív, természetes és bio összetevők: marokkói argánolaj, Aloe vera lé, narancs, szegfűszeg olaj, geráni-um olaj, citromhéj olaj, rózsafaolaj, vadmentaolaj, mandarinhéj olaj, vaníliavirág kivonat, fodormentaolaj, izlandi zuzmó kivonat, E-vitamin, napraforgóolaj, kigelia gyümölcs kivonat, hibiszkuszvirág kivonat, ma-jomkenyérfa kivonat.
Az összetevők minimum 70%-a bio-gazdálkodásból származik*.*Kivétel a víz és a só.
Nem tartalmaz parabént, SLS-t, mesterséges színező- és illatanyagot, ásványi olaj származékokat, alumínium származékot, alkoholt.

Dr. Organic Alumíniummentes golyós dezodor bioaktív argánolajjal Összetevők

INCI: ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, AQUA, ZINC RICINOLEATE, TRIETHYL CITRATE, LAURYL GLUCOSIDE, POLYGLYCERYL-2-DIPOLYHYDROXYSTEARATE, GLYCERIN, GLYCERYL CAPRYLATE, CETEARYL ALCOHOL, POLYGLYCERYL-3 STEARATE, SODIUM STEAROYL LACTYLATE, CETRARIA ISLANDICA (IC

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2015. 12. 16.

  Eddig kétszer ilyen drága termékeket használtam, és gondoltam teszek egy próbát ezzel a kedvező árú termékkel, és tökéletesen megfelel. Nem lettem allergiás, kiütése tőle. Nagyon érzékeny a bőröm, ezért nagyon fontos, hogy valóban "minden-mentes" legyen a deo, és ennél a terméknél így is van. Pici illata van, ami éppen elég is...

Anna2015. 10. 04.

  alumíniummentes!!

Gabi2015. 04. 20.

  Natúr összetevőkkel, alternatív megoldás a kemikáliákkal szemben.

  ..de nem elég hatékony..

Annaliz2015. 04. 11.

  Kétszeres mellműtétem miatt nem használhatok alumínium tartalmú dezodort.Eddig ez a termék a legjobb, ennél maradok.

Anonim Felhasználó2015. 03. 24.

  Nagyon jól funkcionál.

Anonim Felhasználó2015. 03. 02.

  Érdemes utánanézni rendelés előtt, hogy milyen illata van az argonolajnak. Nekem nagyon nem tetszik. Sajnos így annyira nem is tudom megítélni, hogy mennyire lenne hatásos deo, mert számomra ennek az illata sem kellemes.

Anonim Felhasználó2015. 02. 12.

  Finom szegfűszeg illata van... Kellemes...