Carin organic cotton normál tampon 16 db

Raktáron

A Carin Organic bio és natur intim higiéniai termékek 100%ig bio pamutból készülnek. Organikus tamponunk teljesen klórmentes, bio pamutból és természetes anyagokból készül, mindenemű adalékanyagtól mentes és nem tartalmaz szintetikus illatanyagot és műanyagot sem.

680 Ft
egységár: 42,48 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8594004301925
Márka:Carin
Kiszerelés:16 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Carin organic cotton normál tampon 16 db Részletes leírás

A Carin Organic bio és natur intim higiéniai termékek 100%ig bio pamutból készülnek. Organikus tamponunk teljesen klórmentes, bio pamutból és természetes anyagokból készül, mindenemű adalékanyagtól mentes és nem tartalmaz szintetikus illatanyagot és műanyagot sem.

A felhasznált pamut pedig biodinamikus termesztésből származik, így a termesztés során nem használnak káros vegyszereket, fehérítőket. Nem okoznak irritációt és sok nőnek ezáltal megoldódik az évek óta fennálló problémája.
A Carin Organic higiéniai termékek védik a nők egészségét és a környezetet.
Választ adnak az egészségügyi és környezetvédelmi aggodalmakra: a klórozás okozta dioxinszennyezésre, a növényvédőszerek permetezésére a hagyományos pamuttermelésben, és a műselyem használatára a női higéniai cikkekben. A legtöbb tampon műselyem és (nem bio) pamut keverékéből készül, amit általában klórral fertőtlenítenek. Ráadásul gyakran műanyagba vannak csomagolva, néha még színezik is őket. A műselyem egy nagy nedvszívóképességű rost, ami gyorsan felszívja a vért, de ugyanakkor a hüvely természetes védőrétegét, a nyálkahártyát is kiszáríthatja.
Mi abban hiszünk, hogy nem szabad kitenni a nőket növényvédőszer maradványoknak, azon színezékeknek és dioxinoknak, különösen nem egy ennyire érzékeny felületen. Ha 100% biopamut tampont használsz, akkor pontosan tudhatod, hogy mi kerül a testedbe! A Carin Organic 100% biopamutból állnak. A pamut gyengéden szívja fel a vért, és széltében képes tágulni. A biopamut zsinór segítségével könnyedén eltávolíthatod. A Carin Organic termékek 100% biopamutból és növényi alapú, lebomló, komposztálható anyagokból készülnek. Készítésüknél és fehérítésüknél nem használnak klórt, szintetikus illatanyagokat és növényvédőszereket, műselymet. Így egészséges és környezetbarát alternatívái a hagyományos tamponoknak és betéteknek.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.